Što će Madonna nositi na velikoj svjetskoj turneji Rebel Heart

Piše: A.A., Zagreb
Objavljeno 17.08.2015.

0

Guccijeva kožna jakna koju je osmislio Alessandro Michele | Foto: Instagram

Guccijeva kožna jakna koju je osmislio Alessandro Michele | Foto: Instagram

Gucci, Prada, Alexander Wang i Moschino samo su neka od elitnih modnih imena uključenih u kreiranje scenskih kostima za nadolazeću turneju Kraljice popa

Madonna je jučer proslavila svoj 57. rođendan, ali svakim svojim potezom potvrđuje da i dalje nije za "staro željezo", što god zlobnici govorili. Kraljica popa još uvijek je jako interesantna vodećim imenima svjetske mode, što dokazuje lista elitnih dizajnerskih brandova koji su dobili čast kreiranja kostima za njenu nadolazeću turneju "Rebel Heart".

Tako se nastavila velika tradicija suradnje s prestižnim dizajnerima koju je Madonna započela još 1990. kolaboracijom s velikim Jeanom Paulom Gaultierom. Uz već spomenute velikane, u osmišljavanju Madonninih kostima sudjeluju i mlada dizajnerska imena, kao što su Fausto Puglisi i Nicolas Jebran.

Madonna se na Instagramu pohvalila i haljinom

Madonna se na Instagramu pohvalila i haljinom

Neke od lookova i komada, uključujući brutalno dobre Guccijeve čizme i kožnu jaknu s potpisom novog kreativnog direktora ove talijanske kuće - Alessandra Michelea, Madonna je već podijelila s fanovima na Instagramu.

Turneja "Rebel Heart" započet će 9. rujna u Bell Centree u kanadskom Montrealu, gdje će publika premijerno moći vidjeti dizajnerske kostime, a trajat će sve do 27. ožujka 2016. godine. Madonna će u okviru svoje desete svjetske koncertne turneje održati ukupno 64 koncerta, od čega 25 u Europi. Najbliža hrvatskim fanovima bit će 7. i 8. studenog ove godine, kada je na programu nastup u Pragu, te 21. i 22. studenog, kada gostuje u talijanskom Torinu.


VIŠE O TEMAMAAlessandro MicheleMadonnascenska odjećaRebel Heart
Povezano