Stižu haljine u najpopularnijim ljetnim bojama

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 27.06.2023.

0

Foto: Matea Smolčić Senčar

Foto: Matea Smolčić Senčar

Brend Cataleya, poznat po ženstvenim haljinama savršene izvedbe zahvaljujući kojoj laskaju svakoj ženskoj silueti, predstavlja svoju novu kolekciju

Žene koje znaju što žele, a svoju osobnost između ostalog komuniciraju kroz odijevanje, i ovog ljeta dolaze na svoje. Brend Cataleya, poznat po ženstvenim haljinama savršene izvedbe zahvaljujući kojoj laskaju svakoj ženskoj silueti, predstavlja svoju novu kolekciju. Prepoznatljivost Cataleya brenda svakako se ogleda i u tkaninama vrhunske kvalitete, što je standard kojem su dosljedni od samih početaka.

Model: Antonija Stupar Jurkin

Model: Antonija Stupar Jurkin

Modeli koji savršeno naglašavaju liniju tijela odlično funkcioniraju u dnevnim i u večernjim varijantama, a zahvaljujući neobičnim potezima u konstrukciji, žena se u njima osjeća slobodno i nesputano ne žrtvujući pritom eleganciju i glamuroznost. Vjerojatno upravo u tome leži tajna tolike popularnosti haljina zadarske dizajnerice Martine Ješe.

Make up: Sanja Agić

Make up: Sanja Agić

Haljine iz nove Cataleyine kolekcije plijene pozornost jasnim linijama i ženstvenim krojevima, a jednostavnost dizajnerskog izričaja tek ponegdje je razigrana detaljima poput predimenzioniranih mašni i cvjetova, romantičnih volana ili perja. Kolekcija obiluje elementima nabora koji stvaraju laskave siluete, te visokim prorezima, dodatno naglašavajući senzualnost svakog pojedinog modela. Prepoznatljiva estetika brenda prisutna je i u monokromatskoj profinjenosti širokog dijapazona nijansi, u paletama od jasnih neonskih do pastelnih, a ni ljubiteljice “neboja” nisu zanemarene.

Frizura: Frizerski salon Irena

Frizura: Frizerski salon Irena

Kolekcija je snimana na terasi novootvorenog hotela Lavista suites s koje se pruža pogled na more i otoke koji oduzima dah, u sukošanskoj marini, Portus restoranu i uz plažu Baia koktel bara, a predstavila ju je višegodišnja ambasadorica brenda Antonija Stupar Jurkin, žena koja senzualnošću, ali i snažnom  osobnošću utjelovljuje sve ono što ovaj brend predstavlja.


VIŠE O TEMAMACataleyaMartina Ješehrvatska modahaljineAntonija Stupar Jurkin
Povezano