Stiže novi miris Route 66 'Born to be Wild'

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 20.07.2022.

0

Novi Route 66

Novi Route 66

Krajem srpnja 2022. novi će drvenasti i markantan miris Route 66 'Born to be Wild' pokazati pulsirajući osjećaj neograničene slobode

Neograničena sloboda, hladnokrvnost, muževnost – odlike su mirisa Route 66. Kolekcija mirisa marke Route 66 pod sloganom "Feel the Freedom" (osjeti slobodu) utjelovljuje ovaj neobuzdani, autentični životni stil i različite postaje na putovanju s kojima se nositelj ovog mirisa susreće na legendarnoj, 3945 km dugoj vožnji "majkom svih cesta". Privlačni mirisni trojac ovog će ljeta dobiti pojačanje u obliku drvenasto-muževne mirisne kreacije "Born to be Wild", kojom se izražava jedinstvena želja za pustolovinom i čista muževnost.

Miris "Born to be Wild" s osvježavajućim voćnim dvojcem naranče i jabuke, koji nailazi na aromatičnost crnog papra i odražava pustolovni duh Route 66 muškarca. Duboki podtonovi živahnih drva u srednjoj noti donose snagu i upućuju na put prema privlačnom finalu koje se sastoji od duhana, vanilije i tamjana za senzualni potpis.

I novi miris Route 66 "Born to be Wild" razlikuje se od drugih po svojem upečatljivom dizajnu: kultni amblem Route 66, na koji avanturisti uvijek iznova nailaze, krasi bočice i kutijice kao i na već postojećim trima inačicama mirisa. Na kutijici se nalazi nostalgičan motiv kolaža s Ford Mustangom ROUTE 66 muškarca. Hrapava struktura uklapa se u koncept. Kvalitetna, zaobljena bočica jednako je kao i ambalaža bež boje. Srebrni čep koji podsjeća na poklopac spremnika goriva na vintage motociklu dodatni je optički detalj i naglašava markantnu muževnost.

Route 66 Born to be Wild

Route 66 Born to be Wild

Route 66 "Born to be Wild" bit će dostupan krajem srpnja 2022. u drogerijama Müller i dm te određenim online trgovinama uz tri osnovna mirisa "Easy Way of Life", "The Road to Paradise is Rough" i "From Coast to Coast".


VIŠE O TEMAMAmuški parfemiRoute 66muški mirisi
Povezano