Stiže nova, odvažna i elegantna My Lovely Bag kolekcija

Piše: Sponzorirani članak, Zagreb
Objavljeno 21.09.2022.

0

Foto: Bojan Stanić

Foto: Bojan Stanić

Različiti oblici, boje i kombinacije materijala sugeriraju da se radi o kolekciji snažnog i upečatljivog karaktera s potpisom omiljenog brenda torbica

Zakoračili smo u jesensku sezonu i nakon ljepršavih ljetnih kombinacija prelazimo u slojevitu odjeću koja ujedno donosi i najposebnije modne priče. Svaka odjevna kombinacija zahtjeva i stilski pečat koji će ujedno biti praktičan... pogađate, mislimo na torbu!

Iz domaćeg dizajnerskog studija My Lovely Bag ovih dana je lansirana jesenska kolekcija koja nas je očarala već na prvi pogled i još jednom nas stavila u dilemu, kako se odlučiti samo za jednu!?!

Kolekcija se sastoji od osam modela torbi različitih veličina i stilova. Različiti oblici, boje i kombinacije materijala sugeriraju da se radi o kolekciji snažnog i upečatljivog karaktera.

Style: Stefan Orlić

Style: Stefan Orlić

Ružičasta i crvena mini torba Eloise, blago trapezastog oblika s ručkicom na poklopcu, i najjednostavniju odjevnu kombinaciju će učiniti zanimljivom.

MakeUp: Ivana Canić

MakeUp: Ivana Canić

Zaljubljenice u eleganciju i jednostavnost osvojiti će modeli Elena i Evelyn. Evelyn dolazi s nekoliko lica, sigurna, razigrana i odvažna. U sigurnoj varijanti dolaze crna i bež Evelyn, u razigranoj kombinacija lila i zelene boje, dok nas kao odvažna dočekuje prekrasna Evelyn sa zmijskim printom. Jednostavan dizajn i čiste linije ove polukrute torbe naglašeni su dizajnerskom MLB metalnom kopčom.

Hair: AvantGarde Studio

Hair: AvantGarde Studio

S druge strane, izrađena u potpuno krutoj formi, zaobljenih linija s upečatljivom MLB dizajnerskom metalnom kopčom, Elena donosi formalnost na nešto opušteniji "lovely" način, a dostupna je u dvije boje: crna i crvena.

My Lovely Bag

My Lovely Bag

Po pitanju svakodnevne torbe, osim privlačnog izgleda, nameće se potreba za iznimnom funkcionalnošću. Elegantni ruksak Eve s efektnim džepom na prednjem dijelu, privlači pažnju unikatnim materijalom reljefno otiskanim MLB frazama i bit će najudobnija torba na leđima dok kročite kroz svakodnevne obaveze slobodnih ruku.

Nova My Lovely Bag kolekcija

Nova My Lovely Bag kolekcija

Foto: Bojan Stanić

Foto: Bojan Stanić

Model najvećih dimenzija u jesenskoj kolekciji MLB je Eden - torba u kojoj ćete lako moći nositi sve silne sitnice neophodne tijekom cijeloga dana. Izrađena od dizajnerskog materijala s efektnom ručkom na poklopcu, torba ima i dugi podesivi remen za nošenje preko tijela. Elegantan i nenametljiv dizajn lako će se uklopiti u svaku poslovnu kombinaciju i izgledati sjajno!

My Lovely Bag

My Lovely Bag

Pravi slatkiši kolekcije dolaze u kombinaciji s popularnim "teddy" krznom. Od nježne bež, do tople konjak nijanse ili romantične prljavo ružičaste, nesumnjivo, ovo će biti modeli koje ćemo viđati u zanimljivim street kombinacijama cijelu jesensku i zimsku sezonu.

Vrhunska kampanja, dostojna svjetskih modnih brendova, snimljena je u srcu Beograda. U režiji respektabilne ekipe modnih umjetnika, na svjež i novi način se istakla sva ljepota i posebnost torbica našeg domaćeg brenda.


VIŠE O TEMAMAtorbeMy Lovely BagtorbiceLovely Bags
Povezano