Stiže nam prava mala revolucija u njezi kose

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 18.05.2021.

0

Foto: Keune

Foto: Keune

Keune Haircosmetics, profesionalni brend za njegu kose, lansirao je novi proizvod, Lumi Coat - luksuzni sprej za veličanstven sjaj kose

Poznato je da se kosa mijenja pod utjecajem vanjskih faktora. Kada je kosa izložena slobodnim radikalima ili kemijskim tretmanima, može postati "frizzy", sklona lomljenju i petljanju. A svi znamo da je lijepa, zdrava i sjajna kosa najčešće prvo što primijetimo na kosi neke osobe.

Vremenski uvjeti, poput zime, također ostavljaju traga na kosi. Kosa nije dovoljno hidratizirana, podložnija je oštećenjima, suha je i gruba na dodir, vrhovi su neuredni i rascvjetali, pa ne čudi da dolaskom prvih sunčevih zraka i pojavom proljetnog vremena pokušavamo učiniti sve kako bismo kosi vratili njen sjaj.

Luksuzni sprej dizajniran da kosi pruži bestežinsku hidrataciju i glatki, veličanstveni sjaj

Lumi Coat

Lumi Coat

Keune Haircosmetics, profesionalni brend za njegu kose, lansirao je novi proizvod, Lumi Coat - luksuzni sprej za veličanstven sjaj kose.

Znanstveno napredna formula Lumi Coat razvijena je kako bi stvorila vitalni štit koji oponaša čaroliju prirode stvarajući zaštitnu barijeru te tako obnavlja i štiti oštećenu kosu, istodobno potičući sjaj poput odraza u zrcalu.  

Lagana, blistava maglica u spreju, Lumi Coat dizajniran je za trenutni sjaj i bestežinsku hidrataciju u trajanju od najmanje tri pranja.

Foto: Keune

Foto: Keune

Lumi Coat dizajniran je za dubinsko vlaženje bez otežavanja, discipliniranje kovrčave kose, za svilenkasto glatku završnu obradu i čudesan sjaj. Idealno za ponovno regeneriranje kose.

Ovaj se proizvod aktivira toplinom, pa je za najbolje rezultate preporuka da se kosa osuši fenom, četkom i zatim se kosa zagladi. Formula je jednostavna za upotrebu, potrebno ju je nanijeti na vlažnu kosu i oblikovati sušilom za kosu.


VIŠE O TEMAMAnjega koseKeunesprej za sjaj koseKeune Lumi Coat
Povezano