Stiže knjiga 'Versace': Bogata povijest branda na 352 stranice

Piše: A.A., Zagreb
Objavljeno 22.03.2016.

0

Knjiga 'Versace'

Knjiga 'Versace'

U rujnu na tržište stiže knjiga 'Versace', koja na 352 stranice, u izdanju kuće Rizzoli, donosi bogatu povijest ovog slavnog talijanskog branda

Donatella Versace predstavlja dugoiščekivanu knjigu "Versace", koja na tržište stiže 20. rujna ove godine. Knjiga sadrži vizualnu povijest kultne talijanske modne kuće Versace, ekskluzivne fotografije s piste i iz backstagea, kao ifotografije legendi poput Stevena Meisela, Richarda Avedona i Irvinga Penna.
Pored toga, knjiga vrvi i supermodelima koji su bili dugogodišnja Versaceova lica, od Naomi Campbell do Linde Evangeliste i Christy Turlington, te poznatim osobama koje su na crvenim tepisima blistale u Versaceovim couture večernjim haljinama.
Knjiga "Versace" stiže na 352 stranice u izdanju Rizzolija, a potpisuju je Donatella Versace, Maria Luisa Frisa i Stefano Tonchi.

VIŠE O TEMAMAVersaceDonatella VersaceIrving PennRichard AvedonDonatella VersaceMaria Luisa FrisaStefano TonchiRizzolimodna industrija
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se