Stiliziran tablet: ASUS MeMO Pad HD 7 u ljetnim bojama

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 11.06.2014.

1

ASUS MeMO Pad HD 7

ASUS MeMO Pad HD 7

Trendy dizajn, snažan hardver i baterija u trajanju od 10 sati bez punjenja glavne su prednosti ovog prijenosnika

Odavno su gadgeti prestali služiti samo osnovnoj namjeni. Posljednjih godina proizvođači teže ponuditi uređaje koji će se moći uklopiti u osobni i životni stil potrošača, pa ih predstavljaju u više boja i dimenzija, s različitim dodacima koji namjenski prilagođavaju dizajn svakom korisniku pojedinačno. Ono što ne smijemo zaboraviti kada je o gadgetima riječ je usklađenost performansi i cijene, što nudi uređaj ASUS MeMO Pad HD 7, koji dolazi u pet vedrih, ljetnih boja.

ASUS MeMO Pad HD 7

ASUS MeMO Pad HD 7

Sjajno bijela, ružičasta, zelena, mat plava ili siva - za bilo koju od ponuđenih boja kućišta da se odlučite, MeMO Pad HD 7 je tablet koji će unijeti notu osvježenja u vaš stil. S druge strane, ovaj 7-inčni format vrlo lijepo leži u ruci i sa svoja 302 grama dosta je lagan i ugodan za korištenje. Kao i većina novijih uređaja ovog tipa, MeMO Pad HD 7 ima IPS zaslon s podrškom za dodir u 10 točaka, rezolucijom 1280 × 800 koja doprinosi izuzetnoj oštrini, dok su boje na njemu živopisne i jasne. Pokretačka snaga uređaja leži u četvorojezgrenom MT8125 procesoru i PowerVR SGX544 grafičkom čipu koji u takvoj kombinaciji jamče odlične performanse.

MemoPad ima i dvije kamere, sasvim dovoljne za video chat i fotografiranje s voljenom osobom ili prijateljima. A da bi zabava bila kompletna potreban je i dobar zvuk za koji se brinu kvalitetni stereo zvučnici i ASUS SonicMaster tehnologija, a postoji i mogućnost podešavanja profila prilagođenog igranju igara, slušanju glazbe, gledanju filmova i sl.

Kako bi podržao sve spomenuto, ASUS se pobrinuo da u MeMO Pad HD 7 ugradi bateriju koja omogućava autonomiju do 10 sati, a mjesta se našlo i za GPS modul, čitač Micro SD kartica i Bluetooth 4.0.

Sjajne performanse, izuzetna autonomija baterije, trendy ljetne nijanse i povoljna cijena od 1.299 kuna čine ASUS MeMO Pad HD 7 must-have tabletom za ljetnu sezonu.


VIŠE O TEMAMAAsustabletigadgeti
Povezano