Štikle Maje Šuput najbolja su najava proljetne sezone

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 05.02.2018.

17

Maja Šuput | Foto: Sarah Dombre

Maja Šuput | Foto: Sarah Dombre

Maja je crnu zimsku kombinaciju začinila detaljima i štiklama u nježnom ružičastom izdanju, kao stvorenom za nadolazeću proljetnu sezonu

Uz pomoć JS Ateliera, popularni Hugo's Bar postao je beauty oaza uređena prekrasnim cvjetnim kreacijama. Upravo ondje, u odličnom ambijentu prikladnom baš za ovakve evente i radionice, u suradnji sa svojim najdražim beauty brendovima, Lada Mitrašinović, vizažistica pod pseudonimom Bela Make Up, okupila je zaljubljenice u make-up te im pokazala svoje trikove i načine šminkanja. Uz to pobrinula se i da dobiju adekvatnu edukaciju o njezi kože koju je održao poznati dermatološki brend Eau Thermale Avène. Jer kako i sama kaže, za kvalitetan make-up najbitnija je dobra priprema i njega kože, a za to je potrebno znati sve o slojevima i tipovima kože.

Za svoje polaznice pripremila je tri najpopularnija make-up looka, koje je demonstrirala na modelima. Kroz praktični dio tečaja pokazala je koji su njezini najdraži dekorativni brendovi te prenijela sve svoje tajne i trikove koje je stekla u svojem petogodišnjem iskustvu vizažistice.


Među njima je tako prikazala i trenutno popularni golden look u kojem prevladavaju zlatni tonovi, te smokey eyes look s tamnim ružem, a kao gosta iznenađenja predstavila je pjevačicu Maju Šuput, inače svoju dugogodišnju klijenticu.

Maja Šuput | Foto: Sarah Dombre

Maja Šuput | Foto: Sarah Dombre

Maja je crnu zimsku kombinaciju začinila detaljima i štiklama u nježnom ružičastom izdanju, kao stvorenom za nadolazeću proljetnu sezonu.


VIŠE O TEMAMAMaja ŠuputJS AtelierBela Make UpLada Mitrašinović
Povezano