Stereotip s Dixonom i Felverom na platou Gradec

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 01.10.2020.

0

Felver

Felver

Novo izdanje najpopularnijeg partija elektroničke glazbe održat će se u subotu, 10. listopada u popodnevnom terminu uza sve mjere opreza

U ovim neobičnim vremenima kolektivni ples je postao zahtjevna kategorija. No da život krene dalje, pobrinut će se dva stara druga, miljenika zagrebačke publike. Dixon i Felver nastupit će u subotu, 10. listopada od 15 do 23 sata na platou Gradec!
Stereotip je poznat upravo po neuobičajenim lokacijama i terminima održavanja, a novo izdanje na ovom ekskluzivnom mjestu donosi prvi put u suradnji s ekipom iz Collagea. S pogledom na katedralu i središte Zagreba plesat će se na otvorenom punih osam sati uz najbolju glazbu koju je ovaj dvojac skupljao u pandemijskim vremenima.
Dixon je već godinama na ljestvicama najpopularnijih svjetskih DJ-a, a velik obol elektroničkoj sceni daje i svojom etiketom Innervisions kojom je redefinirao europski zvuk. Kao zagrebački zet, Hrvatsku smatra drugim domom, a ovdje je imao i svoj prvi međunarodni nastup, i to upravo zahvaljujući poznanstvu s Felverom.

Felvera ne treba mnogo predstavljati domaćoj publici kojoj već gotovo 30 godina isporučuje najbolje od elektroničke glazbe kao DJ, ali i promotor i organizator vrhunskih glazbenih događanja. Ono što obojicu povezuje unatoč različitim ozračjima u kojima djeluju je ustrajanje na kvaliteti i temeljitost u izboru i promišljanju muzike.

Posao svakog DJ-a povezan je s plesnim podijem, a kreiranje online mixeva bez prisustva plesača težak je zadatak. Stoga se u doba rijetkih svirki Felver i Dixon posebno vesele nastupu pred svojom – zagrebačkom publikom.

VIŠE O TEMAMADixonFelverelektronička glazbaplato Gradec
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se