Staz Lindes, kći Hala Lindesa iz Dire Straitsa, nova ambasadorica YSL-a

Piše: CroModa, Pariz, Zagreb
Objavljeno 06.12.2016.

0

Staz Lindes | Foto: Clara Balzary

Staz Lindes | Foto: Clara Balzary

Staz je utjelovljenje snažne ženstvenosti, što je čini idealnim odabirom za ambasadoricu branda Yves Saint Laurent Beauty

U digitalnom svijetu koji diktira ubrzani ritam života, istinsku i bezvremensku ljepotu definiraju naglašena individualnost, sklonost eksperimentiranju i krajnja odvažnost, koje uravnotežuje izražena samosvijest.

Kao gitaristica, fotografkinja, model i žena koja brojnim talentima očarava sve oko sebe, 24-godišnja Staz Lindes utjelovljuje samu srž ljepote 21. stoljeća. Yves Saint Laurent Beauty stoga je s ushićenjem predstavlja kao svoju novu ambasadoricu za makeup.

Ova je Londončanka kći Hala Lindesa, gitarista benda Dire Straits. Zamijećena je u jednoj kuglani u Santa Monici te trenutno živi u Los Angelesu. Članica je buntovničkog ženskog benda Paranoyds i očito je da joj glazba oduvijek teče venama, definira njezin stil i strast prema kožnim jaknama, vintage vojnoj odjeći te makeupu koji odvažno ističe usne i oči.

Klasičan, a istovremeno cool izgled njezinih punih usana jednostavno je neodoljiv. Staz je utjelovljenje snažne ženstvenosti, što je čini idealnim odabirom za ambasadoricu branda Yves Saint Laurent Beauty. "Ova briljantna umjetnica vjerna je sebi i predstavlja simbol svoje generacije te stoga savršeno utjelovljuje naš brand", navodi Stephan Bezy, međunarodni glavni direktor branda.

"U srednjoj sam školi kopirala stil francuskih glumica iz šezdesetih godina, koje su nosile odjeću sa Saint Laurentovim potpisom. Oduvijek sam bila izrazito naklonjena ovom brandu, koji za mene predstavlja utjelovljenje mladenačke ležernosti, provokativnosti i luksuza. Stoga sam iznimno uzbuđena zbog uloge ambasadorice za YSL makeup", izjavila je Staz.


VIŠE O TEMAMAYves Saint LaurentStephan BezyStaz LindesYves Saint Laurent BeautyHal Lindes
Povezano