Spotify od danas dostupan i u Hrvatskoj

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 14.07.2020.

0

Spotify

Spotify

Dugoiščekivani digitalni glazbeni servis Spotify od danas je konačno dostupan i hrvatskim ljubiteljima glazbe

Uz Rusiju i 12 ostalih zemalja, Hrvatska se tako pridružila zajednici u kojoj je jedan od najpopularnijih svjetskih streaming servisa dostupan s više od 50 milijuna pjesama te preko milijun originalnih podcasta.
Osnovan u Švedskoj 2008., Spotify danas broji više od 286 milijuna korisnika širom svijeta i jedan je od vodećih generatora zarade u digitalnom segmentu glazbene industrije.
"Dolaskom Spotifyja konačno je i u Hrvatskoj pokrivena digitalna ponuda glazbe, kako cjelokupnog svjetskog repertoara, tako i kataloga domaćih autora i glazbenika. Ugovor sa švedskim servisom potpisali smo još u listopadu 2018. te smo, zajedno s hrvatskim fanovima glazbe, nestrpljivo čekali njihov dolazak na naše tržište koji je, kako vidimo, ovisio isključivo o njihovoj poslovnoj politici. Uz postojeće Deezer, Apple Music i YouTube Music, sada više zaista ne nedostaje kvalitetne i legalne ponude glazbe, na zadovoljstvo ljubitelja glazbe, ali i onih koji tu glazbu stvaraju", izjavio je Nenad Marčec, glavni direktor HDS ZAMPa ovim povodom.

Spotify možete isprobati putem ovog linka – probni period od mjesec dana je besplatan, a cijena mjesečne Premium pretplate iznosit će 5.99 eura.

VIŠE O TEMAMASpotifyHDS ZAMPNenad Marčec
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se