Sportski izgled s daškom luksuza: Roba ima recept za ljeto!

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 15.07.2014.

1

Proljetno-ljetna kolekcija zagrebačkog modnog branda Roba počiva na minimalističkom principu manje je više

Roba za ljeto 2014: Dan Medhurst

Roba za ljeto 2014: Dan Medhurst

Roba u sklopu sport-luxe kolekcije donosi nekoliko osnovnih odjevnih komada bez kojih se ljeto čini nezamislivim: krojem jednostavne majice kratkih rukava, prevelike majice-tunike bez rukava koje savršeno funkcioniraju i kao mini haljine, kratke hlače i bermude. Stilski pečat i dozu luksuza bazičnim odjevnim komadima Robe daju materijali od kojih je ista izrađena, a radi se o najfinijoj velour koži i lak koži, svili, pamuku te mrežastim, rupičastim materijalima u kombinaciji pamuka i poliestera.

Integralni dio Robine sport-luxe kolekcije jeste serija unisex majica ROBA <3 Biskoteka nastala u suradnji s istoimenim umjetnikom čiji su printevi, imenom: Passion, Stoned, Powder, America i Champagne nastali kao parafraza kolaža lifestyle nužnosti jedne flapper djevojke iz slučajno pronađenog magazina iz 20-ih godina prošlog stoljeća.

Za vizuale se pobrinuo britanski fotograf Dan Medhurst prvog ljetnog dana na Hvaru, za vrijeme ekskluzivnog, boutique FOR festivala. Dan Medhurst poznat je po svom radu za Adidas, Diesel i Burberry, između ostalih. Make-up Diane Radan (Talia Model) radila je iskusna vizažistica Ana Rajić, a styling Mario Lindvall.


VIŠE O TEMAMARobaDan MedhurstDiana RadanRoba StoreAna RajićMario Lindvallsportski stil
Povezano