Spojila je dva divna komada, je li pogodila s hlačama?

Piše: N.J., Zagreb
Objavljeno 23.05.2023.

0

Foto: Zibar, CroModa

Foto: Zibar, CroModa

Žuti top i široke svijetle traperice visokog struka u retro stilu pokazali su se kao pun pogodak za subotnju špicu koja nam je nakon svih tih silnih kiša vratila vjeru u dobru modu ovog proljeća

Stvari se na ulicama Zagreba polako vraćaju u normalnu. Nakon petnaestak kišnih dana, stigla nam je jedna topla i ugodna subotnja špica; baš onakva kakva i treba biti u ovo doba godine. Vidjeli smo dvadesetak novih kombinacija, a ova pred vama idealna je za otvaranje tjednog pregleda najboljih stylinga.

Bila je to, ponavljamo, topla subota, ali još uvijek ne u ljetnom stilu, tako da su dominirali dugi rukavi i proljetni komadi. One ljetne očekujemo već narednog vikenda.

Vratimo se stylingu koji vrijedi vidjeti. Jednostavnost iznad svega, ali ovo je dokaz da jednostavnost nipošto ne mora biti dosadna. Žuti top najavljuje ljeto puno boja, a u ovom se slučaju našao u kombinaciji sa širokim retro trapericama visokog struka. Denim je, dakle, i dalje prva i posljednja riječ na špici!

Foto: Zibar, CroModa

Foto: Zibar, CroModa

Kombinacija je upotpunjena zanimljivom torbicom i nezaobilaznim sunčanim naočalama, a vi nam recite djeluje li i vama kao pogodak!


VIŠE O TEMAMAstreet stylešpicaZagrepčanke
Povezano