Špicom već vladaju čizme koje će biti veliki hit jeseni 2023.

Piše: N.J., Zagreb
Objavljeno 26.09.2023.

0

Foto: Zibar, CroModa

Foto: Zibar, CroModa

Jesenska modna pravila polako počinju vladati ulicama Zagreba, a subotnja špica već nam daje odgovore na sve što nas zanima o trendovima u svijetu obuće za sezonu jesen/zima 2023/2024.

Nova sezona je u svakom smislu stigla, lijepog i toplog vremena će još biti, ali ulicama naših gradova počinju vladati jesenska modna pravila. Tako je i na subotnjoj špici, gdje smo proteklog tjedna uz sve te sandale i tenisice uživali i u prvim modelima ovosezonskih čizama.

Ako je suditi po onom što smo vidjeli na špici, nema sumnje da će modeli obuće nadahnuti kaubojskim stilom i ove godine voditi jednu od glavnih riječi. I to podjednako vrijedi i za gležnjače i za čizme. Kad je riječ o gležnjačama, jedan trendi model prezentirala nam je ova Zagrepčanka.

A kad je riječ o čizmama, ove modno osviještene i besprijekorno dotjerane prijateljice sugeriraju nam da i tu vrijede kaubojska pravila. Bez obzira na visinu čizama, boju i materijal, od brušene do sjajne kože, od bež do crne - bitno je da na tragu kaubojskog stila!


Cure su to savršeno isfurale. A mi vas pitamo - hoćete li i vi u narednim mjesecima nositi nešto u ovom stilu?


VIŠE O TEMAMAstreet stylešpicaZagrepčankečizmekaubojske čizme
Povezano