Zagrepčanka u gležnjačama koje će biti jako tražene ove jeseni

Piše: N.J., Zagreb
Objavljeno 24.09.2023.

0

Foto: Zibar, CroModa

Foto: Zibar, CroModa

Kombinacija ove Zagrepčanke savršen je modni pozdrav jesenskoj sezoni, a u prvom su planu klasici ovog dijela godine, od blejzera do gležnjača

Jesen nam je ovog vikenda stigla, istovremeno i kalendarski i klimatološki, ali na zagrebačkoj smo špici još proteklog tjedna vidjeli komade i kombinacije za nešto svježije dane.

Uz ljetne komade, koji ipak još neko vrijeme neće u potpunosti otići sa scene, na ulicama Zagreba ulovili smo prve modele čizama, jaknica i blejzera, a ova zagrebačka fashionistica složila je jedan cjelovit jesenski look. Od glave do pete. I to je najbolji mogući modni pozdrav novoj sezoni sa zagrebačke špice!

Njen izbor su trendovske gležnjače od brušene kože s metalnim vrhovima - nadahnute kaubojskim stilom koji će očito i ove godine igrati značajnu ulogu na listi trendova. Gležnjače je kombinirala sa svijetlim poderanim trapericama visokog struka, prugastim crop-topom i efektnim blejzerom, a svoj je look zaokružila zelenom torbicom s daškom glamura.


Drugim riječima - nekoliko najpoželjnijih jesenskih komada na jednom mjestu! Sviđa li se i vama njeno izdanje, i što kažete na gležnjače u ovom stilu?

VIŠE O TEMAMAstreet stylešpicaZagrepčankegležnjače
Povezano