Spektakularne fotke tornja na Sljemenu vidjet će milijuni

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 18.12.2023.

0

Foto: Marko Edge

Foto: Marko Edge

Hrvatski brend BSH jedinstvenim partijem na gotovo 1400 metara nadmorske visine na najbolji je mogući način proslavio 10 godina uspješne organizacije vrhunskih glazbenih događanja

Nezaboravno i čarobno iskustvo doživjelo je nekoliko stotina posjetitelja na sljemenskom tornju. Hrvatski brend BSH jedinstvenim partijem na gotovo 1400 metara nadmorske visine na najbolji je mogući način proslavio 10 godina uspješne organizacije vrhunskih glazbenih događanja.

Jedan od najpopularnijih DJ-a današnjice, Španjolac Dennis Cruz, odmah je preko svojih društvenih mreža podijelio spektakularne fotografije i snimke Marka Obradovića Edgea koje danas putuju svijetom. Već prvi pogled na komentare ispod dokaz je koliko je događaj na Tornju velika reklama kako za Zagreb tako i Hrvatsku.

Foto: Marko Edge

Foto: Marko Edge

Proslava je započela u subotu u Boćarskom domu. Dennis Cruz je nakon razgledavanja Zagreba do ranih jutarnji sati na podiju držao više od pet tisuća rasplesanih Zagrepčana i njihovih gostiju. Gotovo svi se slažu kako su ova dva događaja jedna od dosad najboljih u izdanju BSH Events. Zagreb je pokazao da itekako ima urbanu publiku željnu vrhunskih glazbenih događanja poput onih diljem svijeta.

Foto: Marko Edge

Foto: Marko Edge

"Pred nama je nimalo lagan zadatak. Ovaj vikend pokazao da su ljudi prepoznali BSH brend kao pouzdanog partnera kad su vrhunska glazbena događanja u pitanju. 2024. godina bit će dosad najbogatija!" – izjavio je Drago Vukelić.


VIŠE O TEMAMAsljemenski toranjDrago Vukelić
Povezano