Veliki interes za nastup Honey Dijon na Šalati

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 28.03.2023.

0

Honey Dijon. Foto: Promo

Honey Dijon. Foto: Promo

Honey Dijon je nedavno osvojila prestižnu glazbenu nagradu Grammy, a posljednjih je godina jedno od najtraženijih lica svjetskih festivala

Prvi veliki BSH spektakl na otvorenom očekuje nas na legendarnoj Šalati. Jedna od najpoznatijih DJ-ica današnjice, američka diva Honey Dijon u subotu, 15. travnja od 16.30 sati priprema set za pamćenje. Dijon je nedavno osvojila prestižnu glazbenu nagradu Grammy, a posljednjih je godina jedno od najtraženijih lica svjetskih festivala.

Posebna produkcija priprema se za ovaj događaj koji bi sudeći po interesu posjetitelja regije mogao postati glazbeni boutique event godine. Ulaznice se prodaju u cijelom svijetu od regije do SAD-a i Kanade. Zagreb će ovim događajem biti jedan od prvih gradova ove sezone u kojem se događa party na otvorenom.

Honey Dijon je rođena je i odrasla u Chicagu u obitelji koja živi i bavi se glazbom stoga ne čudi kako je njen životni odabir upravo umjetničko stvaranje. Uspješno koketira s mnoštvom glazbenih žanrova iako je njena baza svijet elektronske glazbene scene. Poznata je po suptilnim vještinama miksanja. Njezini gotovo senzualni prijelazi između housea i techna donose toplu, hipnotičku vibraciju unutar setova. Zaljubljenost u modu i istančan ukus za umjetnost kod nje se idealno nadopunjuju s njenom kreativnošću pa tako često stvara modne i glazbene čarolije. Čest je gost Panorama Bara u Berlinu, Sub Cluba u Glasgowu, Bloka u Tel Avivu, Outputa u NYC-u, Space-a na Ibizi i naravno Smart Bara u Chicagu. Njezin set na popularnom Boiler roomu ima više od osam milijuna pregleda.

Uz Honey Dijon na Šalati će nastupiti i hrvatski DJ-i Aldo Morro, Blackmark, Elena Mikac, Pablo Panda, Tom Bug i Yakka. Ulaznice za ovaj proljetni spektakl mogu se kupiti u sustavu Entrio.hr.


VIŠE O TEMAMAHoney Dijonkoncerti u ZagrebuDrago Vukelić
Povezano