Spektakl za Dan žena: Klape u Areni Varaždin

Piše: CroModa, Varaždin
Objavljeno 05.03.2014.

0

Klape u Areni Varaždin

Klape u Areni Varaždin

Dan žena će Varaždincima i gostima uljepšati Tomislav Bralić i klape Intrade, Maslina i Šufit, a kao gost će im se pridružiti Goran Karan

Još jedan veliki koncertni spektakl je pred nama! Nakon točno dvije godine od velikog koncerta "Klape u Areni Varaždin", Dan žena će Varaždinkama i Varaždincima uveličati Tomislav Bralić i klape Intrade, Maslina i Šufit, a kao gost će im se pridružiti Goran Karan. Koncert "Klape u Areni Varaždin" imao je ogroman odjek među publikom i među samim klapama jer je to bila večer kad se sve poklopilo, od raspjevane publike do sjajnih izvođača koji su ponešeni atmosferom dali sve od sebe.
Varaždin se posljednjih godina profilirao, uz Zagreb i Split, kao grad koji ima najbolju koncertnu ponudu i  obilje velikih dvoranskih koncerta, za što je zaslužna  i popularna Arena Varaždin.
Klape nastavljaju niz svojih velikih uspijeha i prošla godina je bila kulminacija velikih uspjeha  van granica Hrvatske. Tomislav Bralić i klapa Intrade imali su čak dvije vrlo uspješne turneje u Americi i u Australiji a klapa Cambi (K.Kambelovac) u Americi i Kanadi.

U Sloveniji vlada totalna klapaska euforija tako da su svi klapski koncerti u najvećim dvoranama bili rasprodani, a posebno je  snažno odjeknuo koncert iz Maribora 27.12., na kojem stu nastupili T. Bralić & klapa Intrade, Cambi , Maslina i Šufit. Klape uspješno nastupaju i u svim najvećim europskim gradovima i možemo samo prokomentrati da godine ulaganja u stvaranje novih pjesma, velikih koncertnih spektakala donijeli su zasluženi uspjeh klapskoj sceni.

Cijene ulaznica: tribine 90 kn, parter 90 kn, VIP parter 130 kn

Prodajna mjesta: VARAŽDIN - Trgovine Branka, Caffe Bar Time Out Arena Varaždin, Suvenirnica varaždinskih vijesti, Caffe Bar Fly, IVANEC - Kavana Ivana, NOVI MAROF - Caffe Bar Prestige, LUDBREG- Caffe Bar Jura, ČAKOVEC - Caffe Bar Arcus, PRELOG- Caffe Bar Forum, MURSKO SREDIŠČE- Pizzeria Vuri, PALOVEC - Domino bar i  sustav Eventim.hr.

VIŠE O TEMAMATomislav BralićArena Varaždin

Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se