Spektakl u Areni Zagreb: Osvojite ulaznice za IL DIVO!

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 06.09.2012.

8

Il Divo 17. rujna u Zagrebu

Il Divo 17. rujna u Zagrebu

Adria Entertainment i CroModa vode vas na koncert fenomenalnog kvarteta Il Divo, koji će se održati 17. rujna u Areni Zagreb!

Već i ptice na grani znaju što će se dogoditi u ponedjeljak 17. rujna ove godine! U okviru svoje četvrte svjetske turneje slavni multinacionalni kvartet Il Divo po prvi puta stiže u hrvatsku metropolu. U okviru europskog dijela turneje ovaj kvartet operno školovanih superzgodnih pjevača, koji čine Carlos Marin, Sebastien Izambard, David Miller i Urs Bühler, u zagrebačkoj će Areni promovirati svoj najnoviji studijski album - Wicked Game (Syco/Sony Music), koji je lansiran početkom studenog prošle godine.

Il Divo konačno u Zagrebu!

Il Divo konačno u Zagrebu!

Il Divo je planetarna senzacija koja je osvojila milijune slušatelja, a osim vanserijskim vokalnim sposobnostima i atipičnim opernim aranžmanima, dečki se mogu pohvaliti i atraktivnim fizičkim izgledom, zbog čega su postali pravi miljenici žena!

Ljepotani koji su prodali više od 26 milijuna albuma

Il Divo su ostvarili najuspješniji međunarodni proboj, za sada su prodali više od 26 milijuna albuma te nose titulu pionira klasičnog multinacionalnog žanra. Nedavno su imenovani izvođačem desetljeća (Classic BRITS Awards). Njihov uspjeh donio je potpuno novi zvuk u svjetsku vokalnu glazbu, a njihova pojavnost počela se koristiti kao sinonim muške ljepote. Od svojih početaka do danas imaju više od 150 zlatnih i platinastih nagrada u 33 zemalje.

Wicked Game (Syco/Sony Music) njihov je šesti studijski album. Od izlaska albuma u studenom 2011. godine, prodan je u više od milijun primjeraka. Naslovna pjesma "Wicked Game" dramatična je prerada klasika od Chrisa Isaaka, emocionalna obrada Roy Orbisonove pjesme Crying i zapanjujuća verzija nezaboravne Time To Say Goodbye.Ulaznice za zagrebački koncert, 17.09.2012., mogu se kupiti na svim ovlaštenim prodajnim mjestima Eventima te online na na www.eventim.hr. Dostupni su i ekskluzivni VIP paketi koji uključuju rezervaciju odličnih mjesta, sudjelovanje na upoznavanju s Il Divo (Meet & Greet), fotografiju, potpisivanje te mogućnost nabavljanja Limited Edition suvenira! Kupnja VIP paketa moguća je jedino na www.ildivo.com.

Cijene ulaznica

VIP lože: 900 kn
Gold parter: 900 kn
VIP parter: 490 kn
Parter 1 / Donja tribina 1: 390 kn
Parter 2 / Donja tribina 2: 350 kn
Gornja tribina 1: 300 kn
Gornja tribina 2: 250 kn
Gornja tribina 3: 200 kn

CroModa vas vodi na Il Divo!

Adria Entertainment i CroModa poklanjaju vam dvije ulaznice za spektakularni koncert kvarteta Il Divo u Areni Zagreb.

Ulaznice je osvojila Ana Žunac (Zagreb). Čestitke!


VIŠE O TEMAMAIl Divokoncerti u Zagrebunagradne igreAdria EntertainmentWicked GameCarlos MarinSebastien IzambardDavid MillerUrs Bühlernagradna igra
Povezano