'Soundtrack za film koji nije snimljen' u Puli i Zagrebu

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 10.05.2021.

0

Foto: Anita Nađ, Nenad Marić, Nina Bajsić

Foto: Anita Nađ, Nenad Marić, Nina Bajsić

Radio predstava 'Soundtrack za film koji nije snimljen' imat će pulsku premijeru 21. svibnja, a zagrebačku u kinu Kinoteka 24. svibnja

'Soundtrack za film koji nije snimljen' je glazbeno–poetski street movie. Publiku će kroz ovo putovanje provesti dvoje osobitih protagonista, koje povezuju poetski senzibilitet u kreativnom radu te sklonost izražavanju u različitim medijima.

Radio predstava 'Soundtrack za film koji nije snimljen' imat će pulsku premijeru 21. svibnja, zagrebačku u kinu Kinoteka 24. svibnja, a u Dubrovniku se očekuje 28. svibnja 2021.

Ovaj kazališno–radijski dijalog se sastoji od poetskih, proznih i glazbenih zapisa nastalih kao dijaloška razmjena tijekom zime i proljeća 2020./21. između zagrebačke pjesnikinje, kantautorice i dramaturginje Nine Bajsić i beogradskog pjesnika, kantautora i slikara Nenada Marića (Kralj Čačka). U maniri radiofonskog teatra, dramaturgija Soundtracka za film koji nije snimljen se ne zasniva samo na riječima i glazbi, već ju krasi i zvučno-atmosfersko ruho Dina Brazzodura i Lane Deban upotpunjeno terenskim audio snimkama i naracijom Pavlice Bajsić.


VIŠE O TEMAMANina BajsićNenad Marić