Šoping iz snova: Darujemo 2 poklon bona u iznosu od 500 kuna!

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 29.05.2017.

55

Springfield i CroModa nagrađuju

Springfield i CroModa nagrađuju

Springfield i CroModa ljeto čine ljepšim i uzbudljivijim - dvije čitateljice nagradit ćemo poklon bonom u iznosu od 500 kuna!

Springfield nas je osvojio nikad boljom kolekcijom prepunom šarenih, opuštenih i veselih komada za topliji dio godine, a usput nam je poručio i da ljeto u gradu može biti puno zabavnije nego što to izgleda na prvi pogled. No, tu nije kraj ugodnim iznenađenjima iz Springfielda, koji svije čitateljice CroMode nagrađuje poklon bonom u iznosu od 500 kuna!

Kako do poklon bona

Opiši nam svoj savršen look za ljeto 2017., usklađen s najvećim trendovima sezone! Dva najbolja i najkreativnija odgovora po mišljenju redakcije CroMode nagradit ćemo Springfield poklon bonom u iznosu od 500 kuna. Odgovore nam, zajedno sa svojim kontakt-podacima (ime i prezime, adresa i broj mobitela), pošalji na cromoda@cromoda.com najkasnije do subote, 3. lipnja 2017. Imena dobitnica objavit ćemo u ponedjeljak, 5 lipnja.
Dobitnice: Maja Šepić (Zagreb) i Franka Šušković (Sveta Nedelja). Pobjednicama natječaja čestitamo, a svima ostalima zahvaljujemo na sudjelovanju!

Poklon bon možete iskoristiti u Springfieldovim trgovinama u Zagrebu, Splitu, Rijeci, Zadru i Osijeku. Poklon bon nije moguće zamijeniti za novac, kao ni dobiti povrat novca ukoliko je vrijednost odabranih/kupljenih artikala manja.


Lanac trgovina Springfield ima 941 prodajno mjesto u 73 zemlje diljem svijeta te pripada Cortefiel Group, vodećoj kompaniji u fashion industriji s komercijalnom mrežom više od 2.100 prodajnih mjesta koja svoje proizvode distribuira u čak 90 zemalja kroz pet glavnih brandova: Cortefiel, Pedro del Hierro, Springfield, Women’secret i Fifty Factory.

VIŠE O TEMAMAnagradni natječajSpringfield
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se