Sopar novom kampanjom slavi obitelj kao najveći oslonac

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 29.10.2020.

0

Foto: Josipa Uzelac

Foto: Josipa Uzelac

Fotografkinja Josipa Uzelac u novoj kampanji branda Sopar vodi vas na putovanje u zajedništvo i optimizam sa ženskom solidarnosti

'Little things, great moments' naziv je nove Sopar kampanje. U trenutno doba neizvjesnosti, sestre Helena Šopar Zadro i Tamara Rebić željele su nam donijeti tračak veselja i nade te nas podsjetiti da još uvijek nije zabranjeno sanjati...
Fotografkinja Josipa Uzelac vodi vas na putovanje u zajedništvo i optimizam sa ženskom solidarnosti. Sestre su za modele uzele svoje prve rođakinje s kojima su odrasle te njihovu djecu, a filmski kadrovi projeciraju iskrenost, toplinu i ljubav. Osjećaj pripadnosti u obitelji koja je uvijek najveći oslonac - glavna je vodilja njihova zimskog sna.
Rustikalni ambijent vrta obiteljske kuće na Odri njihovih rođakinja poslužio je kao intiman set već djevojkama prirodnog okruženja.

Foto: Josipa Uzelac

Foto: Josipa Uzelac

Ručno rađene vunene veste, ručno rađena čipka koja je lajtmotiv cijele kolekcije, žarke boje koje uz ženstvenu gracioznost cura u sirovom ambijentu stvaraju energiju SOPAR djevojke: fokusirana na male stvari iz kojih nastaju veliki momenti.

Za frizure se pobrinuo Mijo Majhen, za šminku je zaslužna Anamarija Delač, za nokte  Maja Marušić iz salona Nokteraj, slastice sa snimanja je pripremila jedna od rodakinja sestara- Iva Valičević za restaurant LaPaloma.

Nova kolekcija dostupna je od danas na www.soparcollection.com te u Paris Lingerie dućanu u Masarykovoj 13 u Zagrebu.

VIŠE O TEMAMAHelena Šopar ZadroTamara RebićJosipa Uzelac
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se