Amra Beganovich i Helena Šopar zajedno u Miamiju

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 25.03.2021.

0

Foto: Sopar

Foto: Sopar

Goruća želja za slobodom kretanja i druženjem inspirirala je Helenu Šopar Zadro i Tamaru Rebić za stvaranje ljetne kampanje pod nazivom 'Back to Ehere We Belong'

U duhu nade i optimizma, kampanja je snimana ove zime u Miamiju. Dizajnerice su kao gostujuću zvijezdu svoje kampanje pozvale Amru Beganovich koja sa svojom sestrom Elmom vodi svjetski uspješnu digitalnu kompaniju A&E koju je Forbes prozvao "Epi-center of influence" u SAD-u, a Richard Branson uvrstio u svoj projekt “Dream Makers, Rule Breakers". Bloomberg, Financial Times, Washington Post, samo su neki od časopisa koji su Amru i Elmu, čiji Instagram profili ukupno imaju 2 milijuna pratitelja, svrstali u najuspješnije influencerice Amerike.

Inače, dugogodišnja Helenina prijateljica, Amra se idealno uklopila u ljetnu priču sestara. Odvažnost, ambicioznost, vedar duh osobine su SOPAR djevojke koje su Helena i Amra utjelovile kao modeli na snimanju kampanje.

Osim modela, također su odigrale i ulogu fotografa, šminkera i frizera. Bez puno make-upa, s prirodnom, raspuštenom kosom, Helena i Amra su uz ugodno druženje u sunčanom Miamiju, te su s lakoćom snimile cijelu kampanju.

Sopar

Sopar

Baš kako SOPAR sestre zamišljaju svoje klijentice - neopterećene, nasmijane i razigrane djevojke s puno ambicija i pozitivnim pogledom na budućnost. Kako sam naziv kampanje sugerira, inspiraciju su sestre pronašle u želji za povratkom na uobičajeno, normalno vrijeme prije aktualne krize, o nesputanim druženjima i velikim slavljima...

Sopar

Sopar

Ključni komadi kolekcije istkani već prepoznatljivim ručnim radom reflektiraju želju sestara da trenirke zamjenite odjećom u kojoj ćete se osjećati ženstveno i poletno. Udobni kombinezoni, haljine u kojima će bas svatko biti primjećen te žarke boje rezultiraju pozitivnim nabojem koji će ovog proljeća i ljeta SOPARodjeća prezentirati.


VIŠE O TEMAMAHelena ŠoparSopar CollectionAmra BeganovichTamara Rebić
Povezano