SoHo Sushi za istinski gastro užitak kod kuće

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 29.01.2021.

0

SoHo sushi

SoHo sushi

Iz SoHo Sushija stižu nam 50 Shades of Soho, 40 Virgin Box, personalizirani boxevi i specijalni Valentinovo sushi box za najukusnije obroke kod kuće

Kad pomislite na Japan, što vam prvo padne na pamet? U najviše slučajeva, odgovor će glasiti – sushi. Sushi je najpoznatije japansko jelo izvan samog Japana, ali i jedno od najpopularnijih jela među samim Japancima. Nedvojbeno je jedan od najboljih prehrambenih izvora, prepun nemasnih proteina i zdravih hranjivih sastojaka, a siromašan masnoćama.

Pored riže, ribe i svježeg povrća, tu su još i nori alge, koje su bogate vitaminima i mineralima, kao i đumbir i wasabi, koji sadrže antibakterijska sredstva, pomažu prilikom probavnih procesa te poboljšavaju cirkulaciju. Kada se sve skupa spoji u jedan cjeloviti obrok, dobije se savršeno izbalansirano jelo umami okusa, teksture i svježine.

A s iznimnom vještinom i lakoćom, harmonične sushi kutijice sreće izrađuje omiljeni zagrebački sushi brend SoHo Sushi. SoHo je mjesto u kojem svi znatiželjnici mogu upoznati izvorne okuse Japana ponešto prilagođene hrvatskom području, a osim nigirija sa sirovom tunom, lososom i japanskim gofom, koji bi se mogao okarakterizirati kao 'najviše japanski sushi', tu je još cijeli niz ukusnih sushi jela, poput uramakija sa spicy tunom, teriyaki piletinom i hrskavim kozicama u tempuri.

SoHo

SoHo

SoHo je nedavno predstavio dva nova sushi box-a, ispunjena svim divnim SoHo bestsellerima. Sushi Box pod nazivom 40 Virgin Box sadrži 40 komada finih japanskih zalogaja, točnije 4x spicy tuna, 4x Philadelphia, 4x chicken teriyaki, 4x toro aburi, 4x rainbow, 4x dragon, 4x king crab, 4x crispy tuna, 4x tiger i 2 spring rolls, dok onaj znakovitog naziva 50 Shades of Soho krije 4x spicy tuna, 4x Philadelphia, 4x chicken teriyaki, 4x toro aburi, 4x rainbow, 4x king crab, 8x dragon, 8x ebi ten, 6x hosomaki japanski gof i 4x losos nigiri, odnosno sve potrebno za istinski gastro užitak kod kuće. Svi sushi box-evi dolaze u posebnim kutijama, a idealni su za dvoje ili više ljudi.

SoHo

SoHo

S obzirom na to da je Valentinovo iza ugla, romantičnu večeru u kućnoj atmosferi dodatno će uljepšati specijalno osmišljeni Soho Valentinovo Box, koji dolazi u limitiranom broju od 50 komada.

SoHo

SoHo

40 Virgin Box i 50 Shades of Sushi dostupni su putem 'pick-up' opcije u Palmotićevoj 2, kao i preko Wolt aplikacije.


VIŠE O TEMAMAsushirestorani u zagrebudostava hraneSoHo Sushi
Povezano