Sofra Green Gold na staroj adresi, ali u novom ruhu

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 30.11.2017.

37

Sofra Green Gold u novom ruhu

Sofra Green Gold u novom ruhu

Najpopularniji bosanskohercegovački restoran, Sofra Green Gold, ponovno je otvoren na već poznatoj adresi - Radnička 50, ali u novom i još atraktivnijem ruhu

Vrhunska kuhinja, ugodna atmosfera i ljubazno osoblje samo su neki od razloga zašto Sofra Green Gold već godinama uspješno posluje, a ne sumnjamo da će preuređenje poznatog i jedinstvenog Sofrinog interijera te lako pristupačna lokacija podići zadovoljstvo starih, ali i novih Sofrinih gostiju na jednu višu razinu.
Svaki element uređenja restorana pažljivo je promišljen i temeljito izveden. Posebnu pažnju restoran je i ovaj puta posvetio dizajniranju interijera pa će restoranom vladati duh starih sarajevskih restorana postignut kroz starobosanske motive sa sebiljom, tradicionalne sećije, antikne lustere, ukrašeno posuđe i stolove koji se skladno nadopunjuju s drvenim elementima.
Restoran Sofra

Restoran Sofra

Tanjuri puni neodoljivih boja i pažljivo odabranih sastojaka kojima se pripremaju ova jedinstvena jela karakteristični su za bosansko-hercegovačku kuhinju, baš kao i obilje posebnih začina koji osim arome pružaju i lijepu boju te daju poseban okus jelima. Tradicionalni okus japraka, bamije, begove čorbe ili bosanskog lonca, te jedinstveno jelo – Zmaj od Bosne, koje je poseban ponos neka su od nezaobilaznih.

Sofra Green Gold

Sofra Green Gold

Vinska karta i dalje će ostati veoma raznovrsna – Sofra u ponudi nudi domaća i strana vina koja savršeno komplemetiraju Sofrin jelovnik, a uz tradicionalnu ponudu bosanskih jela moći ćete popiti Sarajevsko pivo.

Na dan svečanog otvorenja u toplom bosanskom ambijentu Sofre gosti su uživali u romskoj glazbi i plesu trbušnih plesačica.

VIŠE O TEMAMArestorani u Zagreburestoran Sofra
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se