Slavljenički koncert Crvene jabuke u Boogaloou

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 08.02.2022.

0

Foto: Boogaloo

Foto: Boogaloo

Nepopravljivi romantici iz Crvene jabuke uz nadolazeće Valentinovo slave 35 godina postojanja ovu subotu u zagrebačkom klubu Boogaloou

U tom vrlo respektabilnom periodu postali su sinonim za ljubavne pjesme koje su pjevale brojne generacije. Klub se otvara u 19 sati dok se početak koncerta očekuje oko 21 sat. Ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 90 kuna mogu se kupiti preko sustava Entrio, na ulazu će koštati 100 kuna.

'Djeca' glazbenog pokreta new primitives, koji su ime dobili po jabuci koju je netko 80-e donio na jednu probu, generacijama su nezaobilazan dio repertoara svake zabave, tuluma, vjenčanja, sastanka, ali i rastanka. Crvena jabuka rođena je 1985. godine u Sarajevu, a do danas broje 17 studijskih, tri koncertna i sedam kompilacijskih albuma.

Kroz period od 35 godine postojanja, promijenili su postav više puta pa je tako Žera ostao jedini originalni član benda. U Boogaloo dolaze u aktualnoj postavi: Dražen Žerić (vokal), Krešimir Kaštelan (bas gitara), Adrian Borić (bubnjevi), Igor Matković (klavijature) i Tomislav Škrak (gitara), gdje će nam izvesti neke od svojih najvećih hitova poput „Bježi kišo s prozora“, „To mi radi“, „Tugo nesrećo“, „Zovu nas ulice“, „Riznice sjećanja“ i još mnoge druge.
VIŠE O TEMAMACrvena jabukaklub Boogalookoncerti u Zagrebu
Povezano