'Slatke male lažljivice' od danas na HBO Maxu

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 28.07.2022.

0

Foto: WarnerMedia

Foto: WarnerMedia

Sada skupinu različitih tinejdžerica, posve nove male lažljivice, muči nepoznat napadač i kažnjava ih zbog tajnog grijeha koji su počinili njihovi roditelji

Nova Max Original serija "Slatke male lažljivice: Izvorni grijeh" (Pretty Little Liars: Original Sin) od danas je dostupna na HBO Max streaming platformi, a trenutno su u ponudi prve tri epizode.

Prije 20 godina, niz tragičnih događaja gotovo je uništio radnički gradić Millwood. Sada skupinu različitih tinejdžerica, posve nove male lažljivice, muči nepoznat napadač i kažnjava ih zbog tajnog grijeha koji su počinili njihovi roditelji prije dva desetljeća... kao i zbog njihova. U ovoj mračnoj priči o sazrijevanju s elementima horora, nalazimo se kilometrima daleko od Rosewooda, no u postojećem svijetu "Slatkih malih lažljivica" – u posve novom gradiću, s novim naraštajem malih lažljivica.

Glavne uloge tumače Bailee Madison, Chandler Kinney, Zaria, Malia Pyles i Maia Reficco. U seriji glume i Mallory Bechtel, Sharon Leal, Elena Goode, Lea Salonga, Eric Johnson i Alex Aiono. Autor i izvršni producent serije je Roberto Aguirre-Sacasa, a autorica i izvršna producentica je Lindsay Calhoon Bring. Ostali izvršni producenti su I. Marlene King, koja je ujedno razvila originalnu seriju „Slatke male lažljivice“, Michael Grassi, Caroline Baron, Leslie Morgenstein i Gina Girolamo.

Serija je temeljena na bestseler romanima Sare Shepard.


VIŠE O TEMAMASlatke male lažljivice: Izvorni grijehHBOTV serije
Povezano