Škicnite novu kolekciju hrvatskog branda Link by Ogi

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 01.04.2021.

0

Foto: Sanja Jagatić

Foto: Sanja Jagatić

Kroz reciklirane materijale koji su korišteni za it komade kampanje dizajnerica se na sebi svojstven način pozabavila i gorućim problemom održivosti u modi i dizajnu

Kao i do sada, Link by Ogi ostaje u sferama minimalizma koji je fotografkinja Sanja Jagatić savršeno uprizorila kroz svoj nepogrešiv objektiv dok je 10ak  modela iz nove kolekcije prva isprobala Ingrid Sitaš iz agencije Talia.

Modeli koje nam donosi Link u neku ruku diktiraju tempo cijele kampanje koja uz snažan prvi dojam ostavlja i jedan opušten, nenametljiv after taste toliko specifičan za ovaj brand.

Inovacije koje nam svakog puta predstavlja Ogi nisu izostale ni sada. Kroz reciklirane materijale koji su korišteni za it komade (kao što su baloneri) kampanje dizajnerica se na sebi svojstven način pozabavila i gorućim problemom današnjice, a to je održivost u modi i dizajnu.

Model: Ingrid Sitaš

Model: Ingrid Sitaš

"Ideja je bila polako ali sigurno približiti se održivom načinu poslovanja kroz naše materijale i naravno kroz naš dizajn. Volim vjerovati kako je upravo naš dizajn nešto s čime smo započeli cijelu ovu ideju jer od samih početaka kreiramo nešto što se ne mijenja kroz sezone već je nosivo iz godine u godinu. Upravo tom idejom vodila sam se i kada sam stvarala ovu kolekciju", objasnila nam je Ogi.


VIŠE O TEMAMAOgi AntunacLink by Ogiodrživi materijali
Povezano