Zavirite u jesensko-zimsku kolekciju LINK by Ogi

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 10.10.2022.

0

Foto: Sanja Jagatić

Foto: Sanja Jagatić

Zimu volimo više ili manje no zbog zimske kolekcije jedne od naših najpoznatijih modnih dizajnerica ovo godišnje doba željno iščekujemo. Ogi Antunac nas i ovoga puta nije razočarala.

LINK by Ogi već je godinama sinonim za bezvremenski dizajn i kvalitetu koja se najviše očituje u neodoljivo mekanim materijalima kao stvorenim za zimsko ušuškavanje i slojevito odijevanje.

LINK by Ogi kolekcija jesen-zima 2022/2023 još jednom dokazuje koliko je nešto hrabro, promišljeno i drugačije prijeko potrebno na našem tržištu.

Lajtmotiv kolekcije ovoga puta su veoma posebne tkanine na kojima se dizajnerica poigrala sa lasersko rezanim detaljima, reljefnim posebnostima te zip umecima.

Model: Petra Vukotić, Relatum agency

Model: Petra Vukotić, Relatum agency

Uz nezaobilaznu crnu boja koju Ogi već skoro pa religiozno provlači kroz svaku svoju kolekciju ovoga puta za oko nam je zapelo vrlo spretno i nenametljivo uključivanje boja koje ne bismo očekivali i povezivali uz sam brend LINK by Ogi. Nijanse prljavo roze, boje maline i žute pažljivo su se uvukle u ovu kolekciju te time samo pokazale maštovitost i talentiranost dizajnerice koja kada i ode van svoje zone komfora ipak uspije savršeno zaokružiti modnu priču ostajući vjerna svom nepogrešivom stilu.

Šminka: Nina Pejnović

Šminka: Nina Pejnović

Uz jakne koje su uvijek statement komadi ovog brenda Ogi je odlučila svojim klijenticama pružiti i moment u kojem će se moći zaigrati komadima poput tunika, vesta i kombinezona.

Foto: Sanja Jagatić

Foto: Sanja Jagatić

Nakon predstavljanja kolekcije u New Yorku prošli mjesec Ogi Antunac jedna je od rijetkih domaćih dizajnerica koja već godinama već paralelno radi i stvara kolekcije za naše i strano tržište te svake sezone nastoji otvoriti neke nove kreativne momente koji će biti zanimljivi na oba kontinenta.


VIŠE O TEMAMALink by OgiOgi Antunachrvatska moda
Povezano