Ski gležnjače su u modi, a ovi modeli su nas osvojili

Piše: Sponzorirani članak, Zagreb
Objavljeno 04.12.2023.

0

Foto: Planet obuća

Foto: Planet obuća

Modne ženske SKI buce branda E.T. iz Planet obuće, u tri neodoljivo privlačne boje: crna, srebrna i bijela na putu su prema zimskom modnom tronu!

Izuzetno je uzbudljivo promatrati kako su modne trendove oblikovali različiti stilovi kroz protekle sezone. Ove zime, već su se istaknuli modeli koji će osvojiti gradske šetnice i krasiti outfit fashionistica i trendsetterica. 

Foto: Planet obuća

Foto: Planet obuća

Modne ženske SKI buce branda E.T. iz Planet obuće, u tri neodoljivo privlačne boje: crna, srebrna i bijela na putu su prema modnom zimskom tronu!

Moć metalik crnih ženskih buca

Planet obuća

Planet obuća

Crna boja u odjeći i obući s razlogom nosi epitet bezvremenska i omiljena boja za sve kombinacije. Njena moć leži u njenoj svestranosti i sposobnosti prilagodbe različitim prigodama i stilovima. Buce u crnoj boji su ne samo klasičan izbor već i simbol samopouzdanja i stila. Međutim, ovaj model donosi nadogradnju u vidu kombiniranog materijala gornjišta: metalik sjaj izmjenjuje se s mat crnim dijelovima stvarajući atraktivnu gležnjaču idealnu za zimske šetnje i proslave na otvorenom. Vezice na metalnim ringovima fiksiraju gležnjaču uz stopalo dok gornja čičak traka osigurava da snijeg ne upada u unutrašnjost čuvajući tako nogu na suhom.

Foto: Planet obuća

Foto: Planet obuća


Planet obuća

Planet obuća


Buce mjesečeva sjaja

Srebrna boja često se povezuje s Mjesecom, futurizmom, tehnologijom i modernim izumima. Njena svjetlucava, metalik priroda podsjeća na tehnološki napredak i budućnost. Ove srebrne gležnjače unijet će inovaciju i posebnost u vaš zimski outfit, sjajeći metalik srebrnim sjajem i unoseći sofisticiranu raskoš u vaš svakodnevni outfit. Osim zanimljivog izgleda, ove gležnjače pružaju nevjerojatnu toplinu, izdržljivost i zaštitu od snijega, leda i vlage. Njihov atraktivan dizajn s toplom krznenom podstavom pruža izvrsnu toplinsku izolaciju i udobnost. Podebljani potplat s dubokim uzorcima pruža odlično prianjanje i sprečava klizanje na snježnim i klizavim površinama dok čičak trake omogućavaju lako obuvanje i prilagođavanje.

Čarobno tople i nježne bijele buce

Foto: Planet obuća

Foto: Planet obuća

Bijela boja ističe čistoću, jednostavnost i svjetlost, dajući svakom outfitu svježinu i prozračnost. Modne buce u bijeloj boji savršeno odražavaju suptilnu eleganciju i uvijek se prikazuju kao profinjeni elementi stila koji plijene pažnju svojim svjetlom. Zima nosi sa sobom čaroliju snježnih dana i užurbanost gradskih ulica. Kako bi spojile stil i funkcionalnost, bijele ženske gležnjače postaju ključni komad obuće za sve žene i djevojke koje žele ostati chic bez obzira na vremenske uvjete. Topla krznena unutrašnjost čuva nogu na ugodnom i sigurnom mjestu, dok će ripnaste potplate omogućiti lako hodanje kroz snijeg i kišu.

Sve modele buca potražite u prodavaonicama i na webshopu Planet obuća.


VIŠE O TEMAMAbucečizmegležnjačeženska obućaPlanet obuća
Povezano