Sjajni beauty novitet iz Zare za glamurozan make-up

Piše: A.Z., Zagreb
Objavljeno 27.12.2021.

0

Foto: Zara

Foto: Zara

Zara nas je ponovo oduševila svojom novom beauty kolekcijom koja je donijela jedan od najsjajnijih 2u1 make-up proizvoda koji ćemo nositi na svim glamuroznim partijima.

Odbrojavamo posljednje dane do Nove godine za koju smo već počeli planirati savršene modne kombinacije, ali i svečane make-up look-ove s kojima nećemo proći neopaženo. Ove blagdanske sezone, naglasak ćemo stavljati na oči, a kako bi one bile posebno zavodljive i glamurozne, birat ćemo proizvode iz Zarine nove beauty kolekcije.

Zara je u svojoj kolekciji predstavila novi 2u1 proizvod koji će zadovoljiti i one najzahtjevnije ljubiteljice make-upa. Radi se o sjenilu u sticku koje dolazi u osam trendi sjajnih nijansi, a može se koristiti i kao kremasta olovka za oči. Vrlo se lako nanosi te ju je potrebno samo lagano izblendati četkicom za sjenilo ili prstima, a vašim će očima dati zavodljiv izgled pun blagdanskog šarma.

Foto: Zara

Foto: Zara


Foto: Zara

Foto: Zara


Foto: Zara

Foto: Zara

Foto: Zara

Foto: Zara


Foto: Zara

Foto: Zara

Nas je ovaj Eye color stick apsolutno oduševio, a sigurni smo da će i vas, zato ga isprobajte što prije i dodajte neku novu nijansu svojoj make-up kolekciji.


VIŠE O TEMAMAZarabeautymake-upeye color sticksjenilakremasta sjenilaolovke za oči
Povezano