Silvian Heach predstavio novu kolekciju u Concept storeu Kate be love

Piše: Sponzorirani članak, Zagreb
Objavljeno 23.10.2019.

0

Silvian Heach donosi kolekciju koja naglašava samouvjerenost te u prvi plan gura poigravanje uzorcima i bojama. Predstavljanje nove kolekcije privuklo je brojne poznate face.

Kraj prošlog tjedna bio je rezerviran za predstavljanje nove (jesen/zima 2019/2020) kolekcije talijanskog modnog branda Silvian Heach u Concept storeu Kate be love, ali ovaj put u suradnji s talijanskom kozmetikom Collistar. Suradnja je očarala brojne uzvanike te velike zaljubljenice u modu i kozmetiku.

Foto: Jozo Saravanja

Foto: Jozo Saravanja

Nova kolekcija predstavljena je u prekrasnom ambijentu u concept storeu Kate be love pred brojnom publikom.

Predstavljanje nove Silvian Heach kolekcije

Predstavljanje nove Silvian Heach kolekcije

Kolekcija za jesen/zimu 2019/2020. insprirana je uspješnim, urbanim ženama koje svojim stilom žele potvrditi svoj identitet. Silvian Heach donosi kolekciju u kojoj se ističe samouvjerenost te poigravanje uzorcima i bojama čime se na kraju svega ističe posebnost.

Foto: Jozo Saravanja

Foto: Jozo Saravanja

Kolekcija ostaje vjerna šarenim uzorcima, oversize modelima, ali i klasičnim crnim komadima koje svaka žena mora imati. Upravo ovom kolekcijom Silvian Heach potvrđuje spretnost u zadovoljavanju ukusa svakog stila dominirajući pritom kvalitetnim materijalima poput pamuka, svile i vune.


Ovoga puta predstavljanje je bogatije za jedan poseban doživljaj gdje su sve pripadnice ljepšeg spola uživale, jer je Collistar cosmetics upravo na ovom događaju predstavio novu make up paletu koja nikoga od prisutnih nije ostavila ravnodušnim. Širok izbor boja i sjenila te kvalitetni puderi i rumenila naglašavaju ljepotu ženinog lica.

Foto: Jozo Saravanja

Foto: Jozo Saravanja

Nova Collistar kolekcija kozmetike slavi inkluzivnost i različitost te ohrabruje žene da uživaju u svom identitetu.

Brand Silvian Heach, kao i Collistar, svojom kolekcijom ističe kako vjeruje da su žene kojima se obraćaju samopouzdane, odvažne, ali u isto vrijeme i ženstvene i elegantne.

Novu kolekciju Sivian Heach možete razgledati u Concept storeu Kate be love na adresi Splitska 2 u Metkoviću i na Intagram profilu @kate_be_love, a Collistar kozmetiku pak potražiti u vašoj obližnjoj parfumeriji.

Foto: Kate be love

Foto: Kate be love

Više informacija na www.kate.hr.

VIŠE O TEMAMASilvian HeachCollistarConcept store Kate be love
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se