Sienna Miller u Lindexovim ključnim komadima za proljeće '16.

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 09.03.2016.

147

Sienna Miller za Lindex

Sienna Miller za Lindex

Glumica Sienna Miller zaštitno je lice Lindexa za proljeće 2016. Luksuzni izgled u novoj kolekciji flertuje s glamurom 1970-ih.

Dizajn kolekcije je prema boho-chic izgledu koji je savršeno usklađen sa Sienninim osobnim stilom. Na listi ključnih komada nalaze se prelijepa nježna bluza, maxi haljina i traperice.
"Obožavam nježan i ugodan materijal bijele bluze; sebe mogu zamisliti kako uživam u njemu tijekom ljeta. Traperice su fantastične; udobne i savršeno pristaju. Oba komada su pravi klasici, svestrani i kvalitetno napravljeni", riječi su Sienne Miller o kolekciji.
Sienna Miller nije poznata samo po svom stilu nego i odiše Lindexovim vrijednostima u svakom aspektu svog života. Sienna zrači pozitivnom energijom, humorom, humanitarnim radom i filantropskim pogledima. Majčinstvo je čini savršenom za Lindex, kažu iz ovog popularnog branda.

"Mislim da se raspoloženje brenda i kolekcije prenijelo na ovo snimanje. Odlično smo se proveli uz dosta smijeha. Mislim da je to ono što Lindex zapravo jeste", izjavila je Sienna.

Kolekcija Sienna Hearts Lindex u Lindexove trgovine stiže 31. ožujka ove godine.

VIŠE O TEMAMASienna MillerLindexhaljine
Povezano