SHIP festival objavio raspored po danima

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 05.09.2023.

0

Foto: SHIP festival

Foto: SHIP festival

Više od 60 glazbenih profesionalaca i 40 izvođača sudjelovat će na četiri dana festivala SHIP od 14. do 17. rujna ove godine u Šibeniku na čak šest pozornica

Prvo izdanje festivala SHIP u Šibeniku počinje za devet dana, a organizatori su objavili raspored izvođača i govornika po danima. Više od 60 glazbenih profesionalaca i 40 izvođača sudjelovat će na četiri dana festivala SHIP od 14. do 17. rujna ove godine u Šibeniku na čak šest pozornica. SHIP nije običan glazbeni događaj na kojem dolazite vidjeti i čuti svoje omiljene bendove, već onaj na kojem ćete se zaljubiti u neke nove izvođače.

U četvrtak (14.9.) festival će nakon službenog djela otvoriti bend Chui u Kući umjetnosti Arsen. Chui će svirati “Berlin, simfonija velegrada” (Walter Ruttmann, 1927) kao zajednički projekt Hrvatskog filmskog saveza, Kina Tuškanac, Goethe Instituta i samog benda.

Od 20 sati na Tvrđavi sv. Mihovila nastupit će redom sjajni Porto Morto i Nemanja te genijalni talijanski Nu Genea Live Band koji će napraviti pravu mediteransku feštu. Posljednja festivalska lokacija u četvrtak su dvije pozornice kluba Azimut na kojima će nastupiti Microslav i DJ Demian (Mrle).

Foto: SHIP festival

Foto: SHIP festival

U petak i subotu koncerti kreću od 19 h te traju do 5 ujutro na šest festivalskih pozornica. Kompletan line-up sa satnicama pogledajte ovdje. Konferencijski dio festivala odvijat će se u petak i subotu od 10 do 15 h na lokacijama kluba Azimut i Kuće umjetnosti Arsen.


VIŠE O TEMAMAglazbeni festivaliŠibenikSHIP FestivalBad DaughterBaptiste LagraveChuiDaliborovo granjeDaykodaFran Vasilić
Povezano