Sheriff&Cherry: Startasove ljetne torbe

Piše: CroModa.com
Objavljeno 15.07.2009.

0

Ovog tjedna u ekskluzivnu prodaju u Sheriff&Cherry dućanima – zagrebačkom Startas Showroom & Original Storeu u Medvedgradskoj ulici i rovinjskom Sheriff&Cherry dućanu u Careri, puštena je limitirana serija Startasovih ljetnih torbi. Ljetne torbe za plažu izrađene su od čvrste tkanine od koje se izrađuju i popularne STARTASice iz Serije 1 s uzorcima i printovima Startas modela Vukovar, Divlja Mačka, Jadran, Tesla i Promenada.

Idealno rješenje za plažu: Startas nam predstavlja kolekciju ljetnih torbi!

Startas: Ljetne torbe

Startas: Ljetne torbe

Prije točno godinu dana Startasovo ludilo krenulo je svijetom! Naime, netom nakon svjetske premijere na međunarodnom sajmu muške mode PITTI IMMAGINE UOMO u Firenzi u lipnju 2008. godine, nove redizajnirane Startasove tenisice vukovarske tvornice Borovo predstavljene su i domaćoj javnosti.

Startas: Ljetne torbe

Startas: Ljetne torbe

Kreativni studio Sheriff&Cherry predvođen dizajnerom i ilustratorom Maurom Massarottom tada je predstavio Startasovu Seriju 1 platnenih tenisica ping-pong uzorka 183. Ubrzo nakon toga uslijedila je posebna Serija 0 u cijelosti izrađena od kože i gume, a u proljeće ove godine i Startasova Serija 2 čiji se dolazak na police trgovina diljem svijeta očekuje u proljeće 2010. godine. 

No, Startas ide dalje! Ovog tjedna u ekskluzivnu prodaju u Sheriff&Cherry dućanima – zagrebačkom Startas Showroom & Original Storeu u  Medvedgradskoj ulici i rovinjskom Sheriff&Cherry dućanu u Careri, puštena je limitirana serija Startasovih ljetnih torbi. Ljetne torbe za plažu izrađene su od čvrste tkanine od koje se izrađuju i popularne STARTASice iz Serije 1 s uzorcima i printovima Startas modela Vukovar, Divlja Mačka, Jadran, Tesla i Promenada. Ručka torbe izrađena je od čvrste tkanine koja se također koristi u izradi Startasica u već planetarno poznatoj Startas plavoj boji, a svaka torba ima i vezicu u boji, jednake onima koje idu uz određeni model Startasica, za zatvaranje na samom vrhu. 

Serija 1 Startasovih torbi izrađena je u limitiranoj količini, a cijena pojedinog modela iznosi 150,00 kuna. 

Startasove torbe uskoro će bit u ponudi i na Internet trgovini Startasa na adresi offline.longlivestartas.com na kojoj je već sada, povodom prvog rođendana novog Startasa, organiziran popust od 25%.
Povezano