Shaquille O’Neal kao DJ Diesel donosi spektakl na Krk

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 24.06.2022.

0

Foto: Promo, diamondclub.hr

Foto: Promo, diamondclub.hr

Nakon sportske karijere, Shaq je jednako uspješan i kao Dj elektroničke glazbe. U novom klubu Diamond na otoku Krku nastupit će 14. srpnja.

Najveći DJ na svijetu ili točnije najviši sa svojih 216 cm dolazi na Krk. U novom klubu Diamond kod Malinske 14. srpnja gostuje DJ Diesel, a iza tog imena stoji ni manje ni više nego Shaquille O’Neal, nekad slavni košarkaš, a danas jedan od najvećih zabavljača na svijetu.

Strast prema glazbi pokazivao je od malih nogu, a pogotovo nakon što je kao 14-godišnjak prvi put gledao uživo bend Public Enemy. Otad je činio sve u misiji da postane DJ - kosio je travu susjeda, šetao pse i skupljao sve što je mogao dok nije uštedio 200 dolara kako bi kupio svoj prvi gramofon u zalagaonici.

Mnogi i ne znaju da je paralelno sa sportskom karijerom Shaq objavio i nekoliko rap albuma, a prvi pod nazivom 'Shaq Diesel', objavljen 2003., prodan je u više od milijun primjeraka i dosegnuo 25. mjesto Billboardove ljestvice. Postao je tada prvi sportaš s platinastim albumom, no prekretnica koja mu je promijenila život dogodila se 2014. kad je posjetio festival Tomorrowland i otkrio elektroničku plesnu glazbu. Već sljedeće godine nastupio je na istom festivalu kao DJ Diesel.

DJ Diesel na otoku Krku

DJ Diesel na otoku Krku

Otad se pod tim imenom pojavljuje na nebrojenim partyjima i festivalima, kao i na vlastitoj seriji događanja Shaq's Fun House. Njegova kombinacija trapa, EDM-a i hip hopa pokreće obožavatelje diljem svijeta, a sad će to učiniti na Krku, novoj party destinaciji sjevernog Jadrana. Sjajan ambijent kluba Diamond u prirodnom okruženju s prekrasnim pogledom na Kvarnerski zaljev bit će savršena pozornica za spektakl slavnog gosta.

Ovaj nastup samo je jedno od atraktivnih događanja cijelog ljeta u Diamondu. Već u vikendu 1. i 2. srpnja stižu DJ zvijezde Roger Sanchez i Magdalena, a u nastavku srpnja nastupit će i Space Motion, Mahmut Orhan, Agents Of Time, Mark Knight i Korolova.

Ulaznice za nastup DJ Diesela dostupne su na entrio.hr.


VIŠE O TEMAMAKlub DiamondMalinskaotok KrkShaquille ONeal
Povezano