Severina zasjala na snimanju ljetne kampanje za Mass

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 24.04.2018.

8

Severina na snimanju nove kampanje za Mass

Severina na snimanju nove kampanje za Mass

Najpopularnija hrvatska pjevačica, Severina, glavna zvijezda nove modne kampanje inspirirane beach/pool partyjima 70-ih godina prošlog stoljeća kojom se naglasak stavlja na novu, ljetnu kolekciju Mass obuće

Svojom zaraznom energijom i seksipilom Severina je ponovno bila na visini zadatka te oduševila sve na setu koji je ovoga puta prštao pozitivnom energijom, zabavnim ljetnim rekvizitima i cijelom paletom živih boja.
Egzotično voće, palme, kokteli i ružičasti flamingosi poslužili su kao savršena scenografija za novu Mass kampanju u kojoj su u prvom planu razni modeli ljetnih cipela - od ležernih sandala upečatljivih detalja pa sve to iznimno seksepilnih modela visokih potpetica.

Severina i Mass nastavili su višegodišnju suradnju

Severina i Mass nastavili su višegodišnju suradnju

Severina je još jednom dokazala kako se s lakoćom transformira u razne uloge, a snimanje kampanje za kolekciju inspiriranu ljetom, suncem, morem i zabavama, za nju je bio pravi užitak. 

Severina

Severina

Kampanju i ovoga puta potpisuje provjerena ekipa profesionalaca koja je udružila svoje talente, sjedinila svoje maštovite ideje i producirala kampanju o kojoj će se još dugo pričati. Fotografije potpisuje Jelena Balić, za make up je zaslužna Simona Antonović, kosu je stilizirao Mijo Majhen, a stilist Petar Trbović ponovno je odabrao fantastične modne kombinacije koje su savršeno odgovarale i dodatno naglasile najnoviju ljetnu kolekciju Mass obuće.

Bogat izbor svjetski poznatih robnih marki obuće iz nove Mass kolekcije za ljeto 2018. godine već se nalazi na policama svih Mass trgovina.

VIŠE O TEMAMAMass ShoesSeverinaJelena BalićSimona AntonovićMijo MajhenPetar Trbović
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se