Severina u ljetnom izdanju, je li pogodila sa sandalama?

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 07.06.2023.

0

Foto: Bojan Zibar i Vlado Cvirin

Foto: Bojan Zibar i Vlado Cvirin

Fenomenalnu večer nisu propustila ni mnoga poznata lica, a najveću pažnju privukla je Severina, koja ljeto čeka u efektnom crnom kombinezonu bez naramenica i trendovskim sandalama

Period dobro nam poznatog ljetnog šušura i uživanja u toplim sunčevim zrakama sve je bliže. Prije nego li se uputimo na omiljene ljetne destinacije, za odlično zagrijavanje poslužit će zabave u metropoli kao fantastična uvertira za dugo očekivane ljetne odmore.

Jedna takva zabava, pod nazivom Sunset in a glass, održala se sinoć u zagrebačkoj La Grmi, a kao inspiracija poslužila je čarobna Italija. Za dašak ove predivne, mediteranske zemlje u Zagrebu pobrinula se narančasta osvježavajuća zvijezda, kojom je inspiriran i naziv eventa – Sunset in a glass. Uz ovaj „zalazak sunca u čaši“ savršeno su se stopili i ukusni cicchetti, zalogaji karakteristični za sjever Italije, a sačinjeni od hrskavih brusketa s mozzarelom, rajčicom, pršutom, gorgonzolom, kruškom te ostalim neodoljivim sastojcima.

Ambijent La Grme poslužio je kao predah od užurbane gradske vreve, a uzvanici su uživali  u piću koje neodoljivo podsjeća na ljetne zalaske sunca, gledajući pritom kadrove zalaska sunca s Morskih orgulja u Zadru, koje su posebno za ovu priliku obojane u vibrantnu narančastu i prenesene na led ekrane postavljene u La Grmi. Okupljene je svojim nastupom zabavio Damir Kedžo, a kasnije je ugodno i živahno čavrljanje nadopunjeno zvukovima saksofona i playlistom koja savršeno dočarava vibe talijanskih ulica u ljetnim večerima.

Fenomenalnu večer nisu propustila ni mnoga poznata lica, a najveću pažnju privukla je Severina, koja ljeto čeka u efektnom crnom kombinezonu bez naramenica i trendovskim sandalama. Sami prosudite je li pogodila s ovim svojim izdanjem!


VIŠE O TEMAMASeverina
Povezano