Severina pokazala što su to savršene kratke hlače

Piše: N.J., Zagreb
Objavljeno 03.08.2022.

0

Foto: Instagram (@severina)

Foto: Instagram (@severina)

Severina je fanove na Instagramu počastila još jednom izvrsnom ljetnom kombinacijom, a najviše pažnje privukle su neodoljive traper hlačice

Trendovi su trendovi, a modni klasici su ipak nešto više od toga. U ovu drugu, važniju kategoriju svakako idu vječna poigravanja crnom i bijelom bojom, ali i nezamjenjivi traper komadi. Sve to jednim je potezom spojila Severina, koja ja danas fanove na Instagramu počastila još jednom nepogrešivom ljetnom kombinacijom.
Odlučila se za već spomenuti spoj crne i bijele boje, a najviše pažnje privukle su efektne crne denim hlačice u retro stilu, začinjene interesantnim detaljima, jedan od onih komada koji prolaze baš u svakoj sezoni. Vjerujemo da i vi imate nešto slično u ormaru, pa... Znate što vam je činiti!
Severina je hlačice uskladila s ležernom bijelom košuljom koja se savršeno uklopila u cijelu priču, a koju također možemo svrstati u krug - klasika.


"U vrtu kod moje Kate", napisala je Seve u opisu fotke, uz standardnu seriju za nju karakterističnih hashtagova. Je li pogodila s ovim lookom, prosudite sami!

VIŠE O TEMAMASeverinakratke hlače
Povezano