Severina očarala papreno skupom haljinom, ali i natikačama

Piše: N.J., Zagreb
Objavljeno 11.07.2022.

0

Foto: Instagram (@severina)

Foto: Instagram (@severina)

Najbolji styling dana stiže nam iz romantičnog Grožnjana, čijim se ulicama Severina prošetala odjevena u prekrasnu bež haljinu s potpisom Max Mare

Za Severinu mirne savjesti možemo upotrijebiti onu inače pomalo izlizanu - da je poput vina. I zbilja, jedna od najvećih hrvatskih glazbenih zvijezda i influnserica u 51. godini života izgleda famozno, a to nam je još jednom potvrdila jednom pravom ljetnom modnom razglednicom koja je u tren oka poharala Instagram.

Dobro raspoložena Seve skoknula je do Grožnjana, romantičnog Istarskog gradića poznatog po umjetnosti i kulturi, mjestu koje je oduševilo i urednike CNN-a koji ga smatraju lokacijom koja se mora posjetiti.

Severina je, po običaju, zasjala u besprijekornoj kombinaciji, a najviše se priča o prekrasnoj bež pripijenoj svilenoj haljini sa zanimljivim detaljima koju potpisuje renomirana talijanska modna kuća Max Mara. Look je Seve upotpunila trendovskim ravnim sandalama te šeširom i torbom s prepoznatljivim dizajnerskim uzorkom. Haljina koja inače u Max Marinom online shopu košta oko 8.900 trenutno je snižena na oko 4.450 kuna.


Je li pogodila s haljinom i ostalim komadima, prosudite sami!


VIŠE O TEMAMASeverinaMax Mara
Povezano