Severina na naslovnici knjige legendarnog Maxa Bunkera

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 21.04.2021.

0

Max Bunker

Max Bunker

'U ime mafije' roman je tvorca legendarnog stripa Alan Ford, na čijoj se naslovnici pojavljuje hrvatska zvijezda Severina

Detektiv Finzi odlazi u Sjedinjene Države, jer je njegova tajnica osvojila putovanje za dvoje u nagradnoj igri. Po dolasku u New York svjedoči ubojstvu te se vrlo brzo nađe upleten u aferu FBI-a i njujorške mafije. Mafijaški boss ga pošalje u potragu za svojim nećakom Charliejem, koji igra ključnu ulogu u prijenosu vlasti sa stare generacije bossova na novu. Potraga ga nanese u Los Angeles, gdje upoznaje zanosnu blues pjevačicu Sharon…
Sažetak je ovo krimi romana 'U ime mafije' Luciana Secchija, poznatijeg pod pseudonimom Max Bunker, strip scenarista, publicista i novinara, tvorca svjetski poznatih talijanskih stripova, od kojih je najpopularniji Alan Ford. Roman je danas ugledao svjetlo dana, a lice s naslovne strane utjelovljuje – Severina.
Tim povodom, Severina je danas, na svoj rođendan, na društvenim mrežama otkrila kako je do suradnje došlo:

Foto: Jelena Balić

Foto: Jelena Balić

"Snimali smo za par dana… Moja ekipa s kojom snimam i novi album… Detektiv sa šeširom je moj tonski snimatelj Domagoj Perišić, a kriminalac koji sjedi je kompozitor i producent Filip Miletić. A kako su samo njih dvojica bili uzbuđeni… A ja san u žutoj vešti na naslovnoj stranici knjige Maxa Bunkera i pucan od ditinje sriće. Hvala majko što me rodi. Hvala izdavačkoj kući 'Sandorf'. Hvala Max Bunker, hvala Broj 1, hvala Vam što ste nam uljepšali djetinjstvo, ovo je za mene velika radost i čast… Jer Vaše ime je zlatnim slovima urezano u dnevnik mog djetinjstva. Ovo mi je najljepši poklon za rođendan, poslije crteža mog sina", kaže oduševljena Severina.

VIŠE O TEMAMASeverinaMax BunkerAlan FordLuciano Secchi
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se