Severina na Maldivima uživa u prekrasnoj haljini Matije Vuice

Piše: N.J., Zagreb
Objavljeno 03.01.2019.

22

Severina u haljini Matije Vuice | Foto: Instagram (@severina)

Severina u haljini Matije Vuice | Foto: Instagram (@severina)

Još jedna modna razglednica stiže s Maldiva. Za Severinu je 2019. startala u idiličnom plavetnilu i očaravajućim tirkiznim tonovima.

Severina je prijelaz iz 2018. u 2019. iskoristila za odmor iz snova. Jedna od najvećih zvijezda s ovih prostora s mužem Igorom i sinom Aleksandrom uživa daleko do europskih hladnoća, na egzotičnim i toplim Maldivima, odakle fanove časti pozitivnom energijom i zanimljivim modnim trenucima.


Danas je s fanovima podijelila jedan styling koji nam budi snažnu želju za još uvijek jako udaljenim ljetom. Seve je zasjala u očaravajućoj haljini s potpisom svoje modne miljenice, hrvatske dizajnerice Matije Vuice. Sve to uz seriju svojih klasičnih hashtagova, savršeno usklađeno s bojama oceana.

View this post on Instagram

Dragi moji, u novoj godini vam želim da se vratite u djetinjstvo kad ste bili mali, nevini, neiskvareni, kad ste bili novi mladi softver u koji su godinama raznorazni krivi ljudi, teške situacije, tuge, nesreće, bolesti, ponižavanja na svim poljima, svadja u kući, na poslu, od malih prekrasnih bića stvorili to što smo danas. Dragi Djeda Mraze, daj da sebi stvorimo sreću koju su drugi godinama kvarili. Skini sa ljudi oklope lažnog samopouzdanja, bahatosti, zloće, hladnoće, ogovaranja, zavisti, ljubomore i površnosti. Dragi Djede Mraze, vrati nas sve na tvorničke postavke i pusti nas da sami izaberemo svoju sreću i ljude koji nas bezuvjetno vole. Želim vam to od danas pa do kraja života. U ogledalu nećete vidjeti svoju nutrinu pa vam ne želim da budete lijepi, debeli,mršavi i ono što mislite da će se svidjati drugima. Želim vam da ste lijepi iznutra u svakom kutku vašeg tijela i da nikad ne osjetite bol i da vas nikad nitko ne povrijedi. Ne dozvolite da vama vladaju ljudi,novac i prošlost. Budite ponovo djeca jer umjetnost života je uzdići se do jednostavnosti. Budite mi zdravi i volim vas puno❤️ Živjela ljubav!...jer #ljubavseljubavljuvraca #volimstosevolimo #severina

A post shared by Severina Kojic (@severina) on


Severina je na Maldivima već tjedan dana, a svaka njena objava iz ovog bajkovitog kutka svijeta privlači veliku pažnju i obara domaće rekorde na Instagramu.


VIŠE O TEMAMASeverinaMatija Vuica
Povezano