Severina kod Tatjane Jurić u štiklama srušila rekord u planku

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 07.06.2018.

3

Tatjana Jurić i Severina | Foto: Narodni radio

Tatjana Jurić i Severina | Foto: Narodni radio

Severina je nakon dueta godine s Petrom Grašom, na Narodnom imala svoj najluđi intervju ikad. U plank položaju, odgovarala je na pitanja Tatjane Jurić koja je ležala ispod nje.

"Imam 56 kg, zadnji put sam u planku bila prije četiri dana" – otkrila je Severina koja je na kraju gotovo oborila rekord u 'Splenkaj me!' izazovu, i to u štiklama. Dulje od nje je izdržao samo Ivan Dečak iz Vatre.
Severina je otkrila i da 1. srpnja izlazi njezin novi album. "Ekskluzivno, evo prvi puta ću reći i ime, album će se zvati – 'HALO!' Tako se zove i naslovna pjesma za koju upravo snimam spot. Pjesme sam birala dvije i pol godine, nadam se da će se svima svidjeti. Meni se baš sviđa taj neki drugačiji zvuk, ima i nešto bluza..."


Severina je ispričala i kako je došlo do suradnje s Petrom Grašom na pjesmi 'Unaprijed gotovo'. "Grašo i ja imamo specifičan odnos, nikad se nismo dogovarali da ćemo napravit duet, ali sigurno smo znali da ćemo ga napravit. Otišli smo u jedan restoran, njemu se jako svidjela pjesma, a ja sam dok sam je snimala imala ideju kako bi njegov glas baš lijepo legao na tu pjesmu. Bilo mi je teško da ga zovem da pjeva na kraju pjesme, ali sam mu ipak rekla. I tako je nastao taj neobičan duet."

Tatjana Jurić i Severina | Foto: Narodni radio

Tatjana Jurić i Severina | Foto: Narodni radio

U emisiju se javio i Grašo koji je rekao da pjesme radi samo s prijateljima. "Meni je Severina više od prijateljice jer se poznajemo 20 godina. Meni se jako svidjela njezina ideja, da ne bude klasični duet, nego sam ja u toj pjesmi nekakav začin."

Na pitanje slušatelja hoće li snimiti neku navijačku pjesmu, Severina je odgovorila: "Ja sam doprinos nogometu dala još 1998. Djevojka sa sela bila je skoro pa himna Vatrenih, a evo sad sam se i udala za golmana, tako da to je to. Volim nogomet, znam čak i terminologiju, ali u Rusiju mislim da nećemo ići. Našim dečkima želim uspjeh i svu sreću svijeta."

VIŠE O TEMAMAplankSeverinaTatjana JurićNarodni radio
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se