Severina ima novi hit, pogledajte i poslušajte 'Daleko ti kuća'

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 15.04.2019.

24

Severina

Severina

Pjesma 'Daleko ti kuća' jedna je od 17 pjesama s novog albuma, koji je već mjesec dana najslušaniji u cijeloj takozvanoj regiji

Kao što je i najavila na svojim društvenim mrežama, Severina je danas u podne na YouTubeu objavila spot za pjesmu 'Daleko ti kuća'. Među svega nekoliko pjesama s novog albuma koje još nisu doživjele ekranizaciju, 'Daleko ti kuća' definitivno je najiščekivanija, tim više što su u spotu, kako je i najavljeno, kroz metaforički način prikazane velike životne promjene. Prvo tuga, zatim rezanje kose, do slobode na kraju. 'Daleko ti kuća' jedna je od 17 pjesama s novog albuma, koje su na YouTube-u preslušane već preko 220 milijuna puta.
"Presretna sam što je album najslušaniji u regiji već mjesec dana. Na koncertima traže 'Kumu', 'Fatu' i 'Popila', ali 'Daleko ti kuća' je pjesma koju jako vole. I ja je volim. Napisao ju je Jala Brat, a spot je radio Ljubba. Mislim da će vam se jako svidjeti." - izjavila je Severina.
Pogledajte i poslušajte:


VIŠE O TEMAMASeverina
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se