Severina ima izvrsnu suknju, a cipele su posebna priča

Piše: A.A., Zagreb
Objavljeno 20.09.2022.

0

Foto: Instagram (@severina)

Foto: Instagram (@severina)

Za najzanimljiviji look dana pobrinula se Severina, koja se na pragu jesenske sezone odlučila za oprobani modni recept - crno od glave do pete

Sinoćnji zajednički nastup Luke Šulića i Stjepana Hausera u Areni Zagreb bio je događaj koji se ne propušta, a optoštajni koncert 2Cellosa privukao je i brojne poznate osobe s domaće scene. Među njima je bila i jedna od najvećih domaćih zvijezda, Severina, koja nije skrivala oduševljenje viđenim.

"Sinoć sam u Areni prvi put gledala 2Cellos. Takva erupcija emocija je neopisiva. Svjetsko, a naše. Sljedeći koncert koji želim slušati je Placido Domingo, 12. studenog u dvorani Lisinski", napisala je oduševljena Severina.

Naravno, nas i ovdje najviše zanima njena sinoćnja modna komponenta. Seve je na koncert 2Cellosa došla slijedeći oprobani, vječni modni recept - crno od glave do pete. Zasjala je u sakou i vrlo efektnoj suknji, pojasom je naglasila struk, a styling je zaokružila zbilja posebnim, upečatljivim sjajnim crnim cipelama na platformu i visoku petu.


Vi prosudite je li Seve pogodila s ovim modnim izdanjem!


VIŠE O TEMAMASeverina
Povezano