Serum koji u 14 dana* smanjuje vidljivost celulita

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 09.04.2014.

0

Cellu Destock Serum Flash

Cellu Destock Serum Flash

Cellu Destock Serum Flash brzo je djelujući serum koji navodno - prema testu izvedenom na 39 žena - u 14 dana smanjuje vidljivost celulita

Celulit je uzrokovan promjenama i naslagama masnoća i toksina u masnom tkivu te najčešće pogađa žene. Područja koja su najviše zahvaćena su stražnjica, bedra, bokovi i trbuh. Nastanak celulita povezan je s načinom življenja poput stresa, nepravilne i neuravnotežene prehrane, manjka tjelesne aktivnosti kao i konzumacije alkohola i cigareta. Važnu ulogu u nastanku celulita također igraju hormoni i genetika. 2014. godine žene su u potrazi za proizvodom koji pruža trenutne rezultate s brzom učinkovitošću na kvalitetu kože. Također su u potrazi za proizvodom koji je moguće koristiti na svim dijelovima tijela sklonima celulitu: rukama, trbuhu, bokovima i bedrima. Ove godine Vichy predstavlja inovaciju u borbi protiv celulita, trenutan i učinkovit odgovor na borbu protiv celulita: Cellu Destock Serum Flash.
Cellu Destock Serum Flash brzo je djelujući serum koji u 14 dana* (*klinički testirano na 39 žena) smanjuje vidljivost celulita. Serum trenutno zaglađuje kožu te djeluje na vidljivost celulita, tvrdokorna područja, čvrstoću kože te ujednačenost i površinu kože. Inovativna formula koja kombinira maksimalnu Vichy dozu čistog kofeina, hijaluronsku kiselinu poznatu po hidratizirajućim svojstvima te reflektirajuće bisere za ljepši izgled kože pruža trenutnu i dugotrajnu učinkovitost: koža trenutno izgleda zaglađenije, a u svega 14 dana* izgled celulita je vidljivo reduciran, koža djeluje čvršće, a površina kože je ujednačena. Ne masna, lagana tekstura seruma brzo se upija kako bi odijevanje bilo moguće odmah nakon nanošenja proizvoda te se proizvod nanosi dva puta dnevno. Proizvod je primjeren za osjetljivu kožu, ne sadrži paraben te je obogaćen termalnom vodom Vichy.
Vichy po prvi puta predstavlja anti-celulitnu njegu u teksturi seruma ultralagani, fluidni serum nemasne i neljepljive teksture omogućuje optimalnu koncentraciju aktivnih sastojaka za trenutne rezultate i dugotrajnu učinkovitost. Tekstura seruma ne ostavlja tragove i omogućava odijevanje neposredno nakon nanošenja.

*klinički testirano na 39 žena

VIŠE O TEMAMAcelulitVichyuklanjanje celulitaanticelulitna njegaCellu Destock Serum Flash
Povezano