Serena Williams ostvarila je svoj vrući modni san

Piše: T.M., Zagreb
Objavljeno 07.05.2020.

0

Foto: Ethan James Green

Foto: Ethan James Green

Legendarna tenisačica Serena Williams već godinama obožava cipele dizajnerske kuće Stuart Weitzman, a sada je dobila čast reklamirati ih na velikoj sceni

Proslavljena američka tenisačica Serena Williams, dama koja je po broju osvojenih Grand Slam titula (23) najuspješnija u ženskoj i u muškoj konkurenciji, još jednom se uspješno okušala u modnoj ulozi. Zasjala je u seriji izvrsnih crno-bijelih fotografija u sklopu nove, proljetno-ljetne kampanje renomiranog dizajnera cipela Stuarta Weitzmana.

38-godišnju Serenu ovjekovječio je modni fotograf Ethan James Green, dok je (mahom bijele) ljetne stylinge osmislila stilistica Gabriella Karefa-Johnson.

Pokazala nam je Serena kako nositi najveće hitove za nadolazeće ljeto, od elegantnih, bezvremenskih bijelih štikli do trendovskih ravnih cipela i superzavodljivih, iznimno seksepilnih blještavih sandala na visoku petu.

Serena Williams

Serena Williams

"Cipele Stuarta Weitzmana nosim već više od deset godina, veliki sam fan, a sada su postale jedna nova stvarnost u mom ormaru. Iznad svega, to je SW, i sada ima moje inicijale", izjavila je oduševljena Serena, koja se odlično snašla u ulozi modela.


VIŠE O TEMAMAStuart WeitzmanEthan James GreenSerena Williams
Povezano