Senidah priprema spektakl u Boogaloou

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 26.10.2022.

0

Foto: Boogaloo

Foto: Boogaloo

Ograničeni kontingent early bird ulaznica dostupan je po cijeni od 120 kuna preko sustava Entrio, a nakon toga se cijena diže na 150 kuna

Po prvi put u zagrebački klub Boogaloo dolazi balkanska trap diva Senidah! Uz nju će nastupiti i DJ Tikach. Datum za upisati u rokovnike i pametne telefone je 9. prosinca (petak). Ograničeni kontingent early bird ulaznica dostupan je po cijeni od 120 kuna preko sustava Entrio, a nakon toga se cijena diže na 150 kuna.
Senidah (pravim imenom Senidah Hajdarpašić) rođena je u Ljubljani. U početku nije htjela nastupati javno, ali je njena sestra objavila snimku kako pjeva na Youtubeu. Ubrzo je pobijedila na glazbenom natjecanju što je rezultiralo potpisivanjem ugovora s jednom izdavačkom kućom za koju je 2010. izdala svoj prvi samostalni singl “Pustinje”. Pažnju na sebe skrenula je zatim kao pjevačica slovenskog electro soul benda Muff.
Ipak, njen zvjezdani uspon događa se nakon što je izbacila hit “Slađana” u ožujku 2018. s njenog sjajnog albuma prvijenca “Bez tebe” izdanog za beogradski Bassivity. Osim spomenute Slađane, s tog izdanja vrijedi izdvojiti singlove “Crno srce”, “Bez tebe” i “Belo”, a sve to joj je donijelo iznimnu popularnost u cijeloj regiji. Ističe se i njenu suradnja s Cobyjem, kao i hit s Dinom Merlinom “Dođi” kojim se približila nekoj novoj publici.

VIŠE O TEMAMASenidahklub Boogalookoncerti u Zagrebu
Povezano