Seks i grad: Lude osamdesete godine

Piše: CroModa.com
Objavljeno 11.09.2009.

0

Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Kristin Davis, Cynthia Nixon u drugom nastavku filma 'Seks i grad' slijede udarne modne trendove i vraćaju se u osamdesete godine prošlog stoljeća, ravno na njujorške ulice!

Seks i grad: Lude osamdesete godine

Seks i grad: Lude osamdesete godine

Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Kristin Davis, Cynthia Nixon u drugom nastavku filma Seks i Grad slijede udarne modne trendove i vraćaju se u New York iz osamdesetih godina prošlog stoljeća...


Snimanje drugog nastavka sada već kultnog filma Seks i grad ulice New Yorka vratilo je preko dvadeset godina unazad. Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Kristin Davis, Cynthia Nixon gledateljicama će predstaviti prapovijest svojih likova, vrijeme u kojem se živjelo bez mobilnih telefona, Facebooka i Paris Hilton. Sezona za jesen/zimu 2009/2010., koja vrvi od modnih reminiscencija iz ludih osamdesetih, odlično je poslužila ekipi Seksa i grada.

Seks i grad: Lude osamdesete godine

Seks i grad: Lude osamdesete godine


Glavna junakinja, Carrie Bradshaw, osamdesete je provodila oponašajući Madonnu iz njezine tada aktualne Like a Virgin faze, u čipkastim tajicama, s ludom i nezaboravnom frizurom. Neshvatljive frizure i jesu jedno od glavnih obilježja stila iz osamdesetih godina. Promatrajući to vrijeme s ove distance, čini nam se kao da je jedino pravilo bilo 'što ružnije, to bolje'. Najbolje to dolazi do izražaja u liku nimfomanke Samanthe, koja će, odjevena u buntovne crvene čizme i agresivne rokerske krpice, s karikaturalnom frizurom na glavi, na gledatelje vjerojatno ostaviti najjači dojam. Miranda je osamdesetih bila još gora nego u novom tisućljeću: Nespretna, zbunjena, uvijek s hrpom knjiga u ruci, svojim bijelim tenisicama svijetu jasno poručuje da moda nije vrijedna umiranja. Charlotte? Ta se skromna curica s godinama najmanje mijenja. Pristojna, uredna, poštena, samim tim i dosadna, jednostavno Charlotte!

Seks i grad: Lude osamdesete godine

Seks i grad: Lude osamdesete godine


Koliko će drugi nastavak legendarnog filma zaintrigirati javnost u svibnju slijedeće godine, kada bi se trebao pojaviti u kinima, vrijeme će pokazati. Dojma smo da bi bio apsolutni pogodak da se već sada pojavio na tržištu, jer su u ove jeseni svi ludi za osamdesetima!


Povezano