'Savršeno nesavršene': 'Stvarne' žene u ženstvenim komadima

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 25.04.2016.

259

'Htjela sam napraviti nešto drugačije i pokazati da moje haljine nisu samo za manekenske tipove, i da svaka žena može izgledati lijepo u modelu prilagođenom baš njoj', objašnjava dizajnerica

Nova kampanja brenda Design by Roza, šibenske dizajnerice Rozalije Banovac, za proljeće/ljeto 2016. predstavlja stvarne žene, majke, ujedno i četiri najbolje prijateljice, te pokazuje kako uz međusobnu podršku žene mogu apsolutno sve.
Kolekcija je bojama i materijalima inspirirana buđenjem proljeća u nama, tako da prevladavaju vesele nijanse, a veliki naglasak je na volanima i volumenu u romantičnom tonu.
Cijelu kampanju realizirale su ženske snage, i to šibenske; iza fotoaparata Sanja Lydia Kulušić, MUA Mateja Nedoklan, za frizure je zaslužna Meri Kardum iz frizerskog salona Family, a modeli su Anita Pavlović, Emanuela Aužina, Marina Silov i Rozalija Banovac.

"Ovom kolekcijom htjela sam napraviti nešto drugačije, pokazati da moje haljine nisu samo za modele, i da svaka žena može izgledati lijepo u modelu prilagođenom baš njoj. Zato sam odlučila da u kampanji kolekciju nose baš takve žene, savršeno nesavršene, stvarne žene", objašnjava dizajnerica Rozalija Banovac.

VIŠE O TEMAMAAnita PavlovićEmanuela AužinaMarina SilovRozalija BanovacMateja Nedoklan
Povezano

Rozalija Matov za žene koje slobodno lete kroz život

Nova kolekcija dizajnerice iz Šibenika

Rozalija Matov za žene koje slobodno lete kroz život


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se